bugün

müslüman ahlakı

vehhabi ve şia altında ingiliz ve mason vb. oyunların döndüğü , ehli sünneti tahrip etmek için kendilerine müslüman diyen bir ülke şahız kişileri örnek veren kişilerin müslümanlığı kurandan öğrenmedikçe asla bu ön yargılarını kıramayacaklardır ve ne yazık ki itikadlarını bile düzeltemeyip ebedi olarak yanacaklardır .
ben, ancak güzel ahlâkı tamamlamak için gönderildim buyurmuştur efendimiz (s.a.s) bunu iyi kavrayın gafiller . gerçek müslüman kendini firenk gavurundan üstün görmeme tenkiniyle yaşar . örnektir efendimiz (s.a.s) yukarıdaki örnekler gerçek ehli sünnet itikadına mensup müslümanlarcada üzücüdür . bu din akıl değil nakil dinidir . müslüman olarak örnek verilen ülkelere bakın hepsi şia ve vahhabi belasına tutulmuş ehli sünneti kirleten sapkın görüşler içerir ve ne yazık ki birileri çıkıp bunlara müslüman olarak tanımlıyor çok yazık size ki nasiplenemiyorsunuz basiretleri kapalı siz ki öncü deccallere tabii olmuşsunuz kirli ağızınızla hz. aişe validemize bile iftira atabiliyorsunuz . o zamnın kadınlarını bir inceleyin ey cahiller zümresi olgunlaşma devrelerini bir görün ! bellirli bir yaşa girdikten sonra kadınların cinsel fonksiyonlarını yitirdiği yaş 18 bulan bir evre . siz ki cahil anlamaz şeytanı kendinize oyun edersiniz yazık ! islamı hakkıyla yaşayıp anlasanız pişmanlığınızdan yüreklerinizi dağlardınız . bu ahlak ki ölülere bile saygı duyan cesedini ılık suyla yıkayan insanlığın ne kadar üstün bir ırk olduğunu gösteren bir din ki bu konudaki ayrıntıları yazsam zaman yetmez en ufak bir olay ki cenaze yıkamasındaki edep . bu ahlak ki benim kendim bizzat bu yola girip örnek aldığımla yola çıktığım örneklerdir. yaşlıların önünden gitmeyi saygısızlık gören , sahabe annelerimizin duvar kenarlarından sürtünüp erkeklerin nazarına aralarına karışmalarından korkan g başlı başına bir edep timsali olan annelerimiz . erkeklerin nazar ber kadem edebiyle başları yerde gözlerini harama bakmaktan koruyan , 5 vaktini allah ın miracına ulaşıp namazını eda eden ve bu hususta düşünün namaz için cünüp olmama şartını abdestiyle temizliğiyle örnek olan . nasip kardeşlerim vallahi nasip ama itikat amel takva kısmında bari imanınızı kurtarında ebedi cehennemden kurtulun . öyle bir ahlak ki bir birinize temiz ağızla dua edin diyor nasıl ? arkadaşın için dua et o senin ağzınla günah işlemedi bana temiz ağızla dua edin buyurduğu ince ayrıntı bu . komşu ahlakı , onun ayrıntısını saysam yemin ediyorum sabahı zor ederiz .

bu bir elbise değil kişilere bakıpta yorum yapıyorsunuz kimse günahsız değil amel kısmında hatalar günahlar olabiliyor ama bu sizin islama bakış açınızı ortaya koymaz siz itikada bakın siz kurana bakın siz peygamberimize (s.a.s) bakın en iyisi dönünde bir aynaya bakın !!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar