bugün

turkiye kyoto yu imzala

bunu soyleyen ya kyoto protokolu nedir bilmiyodur yada daha kotusu vatan haini dir.

abd yada diger avrupa ulkelerinin daha oncede yaptigi uluslararasi anlasmalari, kendi cikarlari dogrultusunda yok saydiklari gorulmustur. abd bu protokolu imzalasa bile uygulamayacagi kesindir.

kyoto protokolu pollyannacilik oynamaktir. * tipki tekstil, tarim * oldugu gibi ulkemize;

-dur sen zahmet etme biz uretir sana satariz, denmektedir. ve bu slogani atanlar malesef bilerek yada bilmeyerek bu ulkelerin en buyuk yandaslaridir.

bir sonun baslangicina girmis bulunmaktayiz. kyoto protokolu yada her ne ise bunun onune gecebilecegimizi pek sanmiyorum. * biz zavalli insanlar hep doga ana'yi korumak icin ugrasir onlemler almaya calisiriz. oysa bugun tahminleyebildigimiz kadariyla doga ana cok daha buyuk felaketlerle kendine adeta format atip, tam anlamiyla 0 dan baslamistir. olan sadece uzerinde yasayan ac gozlu canlilara olmustur.

sonuc olarak dunya nufusu ve bu nufusun ihtiyaclari ortadadir. kyoto protokolu yada sacma sloganlarla kendimizi kandirmayalim. ne zaman yasam standartlarimizi degistirip; otomobile yada dvd player lere ihtiyacimiz oladigini anlarsak o zaman belki gercekten bu dunyada yasayabiliriz.