bugün

toplanan deprem vergileri ile duble yol yapan akp

en azından 40 da 1 ini deprem kasasında tutsa ki 1 milyar dolara tekabül eder o bölgeyi fazlasıyla ihya ederdi. bugün her örgüt yardım toplama kampanyaları başlatmış, şirketler kendi arasında malzeme - para topluyor, cuma çıkışı camilerde yardım toplanıyor; bunlara da katkı sağladık, sağlamaya devam ediyoruz. fakat işin özün 44 milyar deprem vergisi altında toplanan para varken halktan hala para toplanmaya çalışılması bence ayıp.

mali yönden güçlü bir hükümetimiz olsa ve depremden bir kaç sonra "yıllardır topladığımız deprem vergisinde toplanan para 44 milyar biz bunun 1 milyarını deprem bölgesini ihya etmek için çalışıyoruz, siz değerli vatandaşlardan tek isteğimiz bu bölgeyi ihya edesiye kadar şu kadar insana sıcak evinizi açın, biz buraları yeniden yaşanabilir hala getirdiğimizde mağdur aileleri yeni evlerine yerleştireceğiz" dese ne kadar mutlu olurdum anlatamazdım.

sonuçsa; bu paranın duble yollara harcanmış olması vanlı kardeşimin, ercişli kardeşimin çadırda hayat sürmek zorunda kalmasıyla bambaşka olaylardır. allah yardımcı olsun van kardeşim, desteklerimizle yanındayız...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar