bugün

ege üniversitesi

altyapısı sikertilesi kurum.

izmir'de 3-4 gündür ara ara görülen, bugün ise durmaksızın devam eden bir yağmur var. yağmur, 2009 yılında isviçreli bir bilimadamı tarafından icat edildiği için, tabii ki de türkiye'nin asimetrik yolları buna hazırlıklı değil. türkiye'nin genel tablosu böyleyken, insan bazı ilim irfan yuvalarından ''ulan burası iyidir belki'' diyerek medet umuyor ancak boşuna.

izmir ve ege'nin en köklü, türkiye'nin ise önde gelen eğitim yuvalarından olan bu üniversite, bugün itibariyle uzun atlama yarışlarına ev sahipliği yaptı. bir fakülteden diğerine yürümek isteyen, yahut kazayla fakülte kapısının önüne sigara içmeye çıkmak isteyen her öğrencinin katılması zorunlu olan, 5635637657347 adet sulu parkurdan oluşan bu yarışlarda kazanan henüz belli değil.

ancak, bilgisayar mühendisliğinden bornova metroya geçmek için 6 metre genişliğinde, 25 cm derinliğinde suyun üzerinden atlayan, ismini açıklamak istemeyen öğrenciye; bornova belediye başkanı tarafından yaşam boyu super mario ödülü verildi.

özet; yağmur duasına çıkan kabileler siksin tüm sorumluları. lan dizime kadar ıslanacağımı bilsem mayoyla gelirdim okula.