bugün

ekşi sözlük

oç bolluğu olan sözlük. valla bak.

o kadar çok islam karşıtı var ki... islam karşıtı diyorum. çünkü ateistlik başka şey, islam karşıtlığı başka şey. üstelik bu tarz kahpece entryler haftanın beğenilenlere dahi girebiliyor. hani eskiden 2000lerin başında bi "ekşi sözlük yazarı" etiketi vardı ya? hah işte o etiketi alaturka tuvaletin deliği olarak görün. o derece.

neden mi oç? kesinlikle ateist oldukları için değil. sonuçta kişinin kendi inancı bu. adamların yeni etiketi bu aga: oç. üstelik katıksız! ateist olmasına rağmen gelecek benim dinimle, benim peygamberimle, benim kutsalımla alay edecek, yeri geldiğinde küfür edecek, yeri geldiğinde sövecek dalga geçecek bende bu adamlara oç demiyeceğim öyle mi?

tabii ki içinde tenzih edilmesi gereken gruplar da yok değil. onları ayrı değerlendirmek gerekir...

üstelik modundan praetoruna kadar hepsinin bu işte parmağı var. ne kadar allahsız, inançsız, vicdanı olmayan, "eleştiri" olayını sadece hakaret olarak algılayan varsa toplamışlar bu yere. bide "düşünce özgürlüğü" kavramının arkasına saklanmaları yok mu? işte bu da oç nin önde gideni, bayrak sallayanı, daniskası olduğuna kanıttır.

bu kez esenlikler dilemiyorum.

hassiktir diyorum hassiktir.

ha bu arada oç mi? bi itirafçının kısaltması. oç 27 yaşında. arkadaşları ona ekşici piç diyor. yersen...

edit-1: gammazlayan arkadaşa selam ederim. küfür hakaret neresinde bu yazının? o bakınız ise konu ile alakalı. malum bdp'nin milletvekili vakt-i zamanında söylemiş, olay yaratmış bir demeçti. o da demeç niteliğinde. evet. marcel jersen orda mısın?

edit-2: küfür / hakaret. şahıslara, belli topluluklara, tüzel kişilere herhangi bir hakaret ya da küfür olmadığı halde havaya veya kavramlara küfredildiğinde bu durumun dikkate alınmaması gerekir.

edit-3: (bkz: ekşi sözlük te dine hakarete 1 5 yıl hapis cezası)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar