doğan medya grubu

kanalları ve gazeteleri porno sektörünün içindeymiş gibi davranan sapkın kuruluş. toplum ahlakını değişime uğratmak ağır asimile uygulamalarına insanları maruz bırakan dünya üzerinde emelleri olanlara uşaklık eden iç düşman.

eskidenbulvarda olurdu topless kadınlar. şimdi doğanın bütün gazetelerinde var. çocuğumun göğüslerin mahrem olmadığını söyleyeceğinden bunu iddia edip yaymaya çalışacağından korkuyorum açıkçası.

malum insan beynini bir tek batıni ilimle geliştirdiğinden bütün telkinlere açık kalıyor. çok değil 100 senede başı kapamanın saçma olduğunu 10 senede göt baldır bacak kapamanın gereksiz olduğunu beynimize kazıdılar. bizde sanki bizim seçim ve düşüncemizmiş gibi savunduk kavga ettik.

10 sene sonra neler normal gelecek acaba kanıksamanın da ötesinde.hiç hayal ettiniz mi? zaman geçtikçe neden insanlar beyinleri ve vucütlarıyla çıplakşıyorlar giderek? devrin gereksinimi mi bu? ya da değişmek zorunda mıyız? teknolojini değiştir de ahlak ve kültürler niye aynı kalmıyor ki?

yeni dünya düzeninin bir parçası olmaktan nefret ediyorum.

doğanın en bilindik kanalı kanal d. adamlar dizilerini nasıl pazarlıyorlar ve dizilerin içeriği ne sizce. çarpık aile ilişkileri hep ön planda hep acı çeken mutsuz insanlar kocalarını karılarını aldatan insanlar. hiç huzuru bulmuş örnek bir kimsenin başrol aldığı dizi/film gördünüz mü?

peki eskiden her gün film yayınlayan kanallar niye şimdi günde iki dizi yayınlar oldular? basit mantık kültür farkı. elin amerikalısının yaptığı bizi etkilemedi ayıplandı içlerinde tapılır derecesinde sevilen karakterler de yoktu. türk dizileri öyle mi? bizden biri. bak bizde aileyiz ayağında kendilerini bize kabul ettiriyorlar. sonrası zaten kolay. bütün hepsi bildiğimiz sevdiğimiz karakterler. iyi karakterin yaptığı iş iyidir. beyin böyle algılar kötü karakter doğru konuşsa da kötüdür. beynin ne kadar vasıfsız aciz korumasız ve güçsüz olduğunu bir bilebilseydiniz keşke.

televizyona aptal kutusu şeytan icadı diyenlere sonuna kadar hak veriyorum. ama gündemi nsaıl takip edeceğiz televizyona kötü dedin gazetelere kötü dedin; ulan dingil sanki günde minimum 6 saat izlediğin tv nin kaç saatini güncel olaylar dünya ve haberlere ayırıyorsun gazetede kaç sayfa ekonomi finans okuyorsun. yapmıyoruz sanki ilk on sayfa son on sayfa gazetelerde en çok okunan sayfalar. gece gezen ekran soytarıları onun bunun arabasında barlarda kendindn geçmiş halde 2. sayfa da anasını siken çocuğunu kesen 3. sayfa da topla koşturan sadece 22 kişinin derdini paylaşan milyonlar arkasayfalarda saçma saçan absürd haberler en arkasayfada bi kere arka sayfa güzeli diye bir şey var ulen bana ne faydası var nefsimi zorlamaktan başka oraya koyduğunuz çıplak kadının. bize ne de gösteriyorsunuz götünü bacağını göğüslerini. bunun amacını göremediniz mi hala. hiç düşündünüz mü gerçekten nelerden zevk alıyorsunuz? hayat böyle geçer mi yahu çok boş değil mi kurulmuş araba gibi ömrün. ye iç sıç yat.

inanın bunlar komplo teorileri değil. hastalıklı yöneticiler tarafından yönlendirilen bütün milletlerin sorunu bu. daha doğrusu sorun olarak görmüyorlar bile. körelmeyin beyinlerinizi bileyin hayatta olmamızın amacını bulun bedenin ihtiyaçlarını karşılayıp dünyadan göçüp gitmek çok boş bir yaşam. yaşamanın amacı eğer ki buysa tesadüfen ortaya çıkmış sonsuzluğa gidiyoruz demektir. ben böyle olmadığına inanıyorum çoğumuz öyle. o zaman yaşamın amacı bedenin ölümüne kadar onu hayatta tutmaya çalışmak mı? bedenin organlarının olduğu gibi maneviyatımızın da organları vardır sır, ruh, ahva, heva, nefis. kaçından haberdarız ki. zaten onların kontrolünü ele geçirebilen milyonda bir görülür de en azından biliyor olmamız gerekmez mi? sen sana hükmedebildiğini gerçekten düşünüyor musun? evet diyorsan bence yanılıyorsun sen sadece bedenin nefsin ne isterse onu yapıyorsun yemek yemek vs buna dahil. insanın en büyük düşmanı nefistir. hani dini bütün insanlar bile derler ki şeytanı kovsan gider de nefsini kovamazsın. dinle uğraşanlar bile nefsin şeytandan büyük düşman olduğnu söyler. azıcık nefsinle mücadeleye girişsen o televizyonu emin ol bir daha açamazsın. istesen de yapamazsın.

bu kadar. kendinizi tüm her şeyden soyutlayıp baktığında var olan ve yaptığımız bir çok şey saçma gelecek. nasıl bir düzen kurulmuş diyeceksin. düzenin oyuncağı olmayın çünkü hiç bir fayda getirmeyecek.

edit: adam toplum ahlakı lafını duymasıyla eksilemesi bir oldu. yanlış şeyleri tapulaştırıyorsunuz. bak bu lafımı iyi oku iyi anla.