bir türk olarak kürtlerden özür diliyorum

çok tek düze olmuş dediğim entry'dir. Lakin tüm türklerle tüm kürtler birbirinden ayrı ama kendi aralarında aynı kefeye konulmuş bu yazıda. Suan türkiyenin en büyük silah kaçakçısılarının uyuşturucu kaçakcılarının önde gelen isimlerinden kaçtanesi ben kürdüm diyor buna bi göz atmak gerekir diye düşünüyorum.Kürtlerin çoğunlukta oldugu bölgede bir bölücü örgütün oldugu yasa dışı işlerin döndüğü kaçınılmaz bir gerçek evet. Ama sen diyemessinki ben türküm o kürt.Belki seninde soyunda sopunda çerkezlik lazlık kürtlük var.Kürt olanda türktür laz olanda türktür.Eger bu bayrak altında yaşıyorsa. Asıl bölücülük burda işte. Türk ve kürt ayrımında. et tırnaktan ayrılamadıgı gibi bunlarda ayrılamaz.Çunkü türklügün var oluşlarında kürtlerin lazların çerkezlerin herkezin payı vardır. laz türk ayrımı nasılki yapılamıyorsa türk kürt ayrımıda yapılmamalıdır. Ben kürdüm veya değilim demiyorum ama kendimde okudugum yazılardan kendime göre sahip oldugum bilgi birikiminden yola çıkarak bunları buraya yazıyorum . Sırf entry gireyimde milletin hassas duygularına basıyımda nick altım dolsun trollar bile + oy versin diye değil.

Kürtleri bi çogunuzun sevmeme nedenlerini bellidir. ama kaçınız tarihi açıpta okumuştur. onların bu denli olmasının sebebide sadece pkk asıllı kürtler değil herkezdir. zamanında sen doguya yardım yapmaz insnları cahilligiyle baş başa bırakıp askeri donanmanı kuzeye çekersen bunların olması çok normaldir. Sen kürtleri sevmiyorsan sebebi pkkdır. pkk ' nın sadece suan doguda oturan insanlardan ibaret oldugunu sanan bir çok insan var. Zamanında seninde evini basıp daga çıkmassan kızını karını çolugunu çocugunu öldürürüm işkence ederim ama çıkarsan ailen kurtulur biz bakarız diye kandırıp dayatsalardı eminimki hepimiz hemen hemen onların seçtigi yolu seçmek "zorunda kalırdık".

Evet senin kürtlere bir özür borcun var çünkü bölücük yaptıgın için,
ülkeyi kürt türk olarak sınıflandırdıgın için ,
insanları insan olarak değilde geçmişleriyle yargılandıgın için ,
yargısız infaz yaptıgın için ...

Her zaman barıştan ve mutlu yaşamdan yanayımdır. bu bayrak altında yaşayan herkes ben türküm diyebilmelidir. Ve sen dahil kimse türklügü bi başkasından ayrı sınıflandıramaz.

ne mutlu türküm diyene !

ve son olarak diyorumki açıp kürt tarihi okumak yerine çok türküm nagraları atmak yerine atatürkün hayatını , kürtler hakkındaki sözlerini oku.

Ben Osmanlı'nın , Mustafa Kemal'in genciyim. Dinimizdede ecdadımızdada herşeyden önce oku denmiştir. O yuzden okuyup araştırıp birşeylerin farkına varın.