bugün

fenerbahçe

fenerbahçe başkanı aziz yıldırım sebebiyle genellikle sevilmeyen, antipatik bulunan bir kulüp oldu hep. hatta bu yüzden kendilerine fenerbahçe cumhuriyeti demediler mi ?
fenerbahçe gibi büyük bir kulübüde aziz yıldırımdan başka yönetecek kimse yok ne yazık ki. gerçekten yok. bunu eleştirmek için demiyorum.
aziz yıldırım bu kulüple ne krizler atlattı. öyle veya böyle atlattılar. bakın kulübün başında aziz yıldırım yok ve kriz yönetimi "0" (yazıyla sıfır)
şahsen kendilerinin yerinde olsaydım bu şike soruşturmasını kendime bir kazanç haline dönüştürebilirdim.
"şike ile suçlandığımız bir ligde şike soruşturması açıklığa kavuşuncaya kadar çekiliyoruz" diyebilselerdi tarihlerinde başarıların, kupaların, şampiyonlukların yanına en şereflisini en yüreklisini eklemiş olacaklardı.
suçlular veya suçsuzlar. benim türk futbolu adına fenerbahçe gibi köklü bir kulüpten beklentim bu yöndeydi.
bunuda "fener düşsün şerefsizler bank asyaya ezehehe ehehe" şeklinde saçlamayanlar gibi değil gerçekten kendileri(fenerbahçe) için en iyisini böyle olacağını düşündüğüm için diyorum.
haklarında hayırlısı olsun.