bugün

ilk defa öpüşecek sözlük yazarlarına tavsiyeler

-eline ayağına sahip ol. belden aşağını kesinlikle uzak tut. ellerini koyacağın yerlere dikkat et. tek elini muhakkak tut. diğer elini omzuna ya da beline koyabilirsin ama asılma. arada saçlarını okşayabilirsin yüzüne dokunabilirsin.
-sakin ol kalbin yerinden çıkacak gibi olmasın hele ki konuşman gerekirse derin bir nefes al heyecandan sesin titremesin. konuşacaksan normal tonda konuşma kesinlikle sesini kıs.
-gözlerini kapat. öpmeye başladığın anda kapalı olsun.
-çok yavaş ve hafifçe hareket et. kafanın yönünü değiştireceksen ağır ağır yap aceleyle pornocu gibi dalma direk.
-o dudaklarını yapıştırma. hafifçe öp. fazla ıslatma ortalığı. öpmeden önce sessizce bir yutkun.
-arada nefes al ama kafanı geriye çekme dudaklarından biraz ayrıl ve hafif hafif nefes al. o anda gözünü açacaktır. gözlerine bak direk. gülüşün güzelse gül salak gibi gülüyorsan hafifçe tebessüm et. sorulacak olan ne gülüyorsun sorusuna ya mutluyum de ya da cevap vermeden tekrar hafifçe öp.
-ilk öpüşmenin süresi yoktur. 10 dk sürebilir bu senin serinkanlılığına bağlı. öpmüşken öpeyim diye abartma ne kısası makbuldür ne uzunu. hanımefendinin bedeninden sıkıldığını anla. hareket etmeye başlar geriye çekilir. sen işi abartıysan belki elleriyle iter.
-kesinlikle umumi sen bu ne demek bilmezsin şimdi neyse kesinlikle toplumsal yerlerde öpüşme. örneğin kafe vs. eve at demedik! sessiz sakin bir anı bulursun.
-gündüz vakti ya da cayır cayır floresans altında öpüşülmez. güneş batarken en iyisidir.
-genel prensip olarak her zaman temiz ol lakin öpme ihtimali olan gün daha bir temiz ol. kıyafetlerin ve bedenin özenli olsun. abartılmamış bir sakal iyidir.
-ağzın kokmasın. yemek yediysen öpme en iyisi. ya da sen yeme. erkek adamsın açlıktan ölmezsin bir öğünü atlasan. eeeh diyelim yedin first ün dibine vur lakin kızın yanında cakkıdı cakkıdı çiğneme. en iyisi lüks mekanlarda diş fırçası veren otomatlar var fırçala dişini. ağzın temiz olsun.
-ağzında muhakkak bir tad olacaktır buna hükmet. hanımefendinin hoşlandığı sade bir tadı biliyorsundur heralde? mesela vişne. bir vişne suyu. belki bir ıce tea vs en son bunu içmiş ol.
-her şey bittikten sonra yanağına ufak bir buse. bunu hiiç unutma.

kypf öğretim serisi.
cil 2 saife 49.

edit: imla.