bugün

hakan şükür

eski efsane, yeni basiretsizlik abidesidir.
(#9308078) de kendisi ile bir öngörü yapmıştım. ilginç ki vekil tabiri ağzımdan çıkmış, bugünkü milletvekilliğini tahmin etmek zor olmamış. şimdi can sıkan konu şu: (#637930) yu yazan benim. oradaki saydıklarıma bakıyorum, gerçek bir istikrar ve hırs abidesi var. Ya şimdi?

futbolumuz şike diye çalkalanıyor. yer yarıldı hakan şükür, gök şimşekli, şakır şakır asit yağmurları yağıyor futbol sahasına. sen ne alemdesin peki? nerelerdesin? hadi ilk seçildiğinde siyasi konuları soruyorlardı anlamıyordun. peki ya bu duruma diyecek birşeyin yok mu? olmaması imkansız.. bir dakika, buldum:

http://www.sabah.com.tr/s...akan-sukurden-sike-yorumu

keşke konuşmasaymışın hakan şükür, çünkü birşey demiyorsun. söylediklerin iq su 25 altında olan, araştırmadan sorgulamadan yoksun herşeye he diyenler için geçerli, geri kalandan kolay kurtulamazsın bu kadar.

ama burada çok acı birşey var ki, hakan şükür pırıl pırıl futbolculuk kariyerine gölge düşürmüştür. ben eminim ki bundan sonra forma şansının kendisine fazla verilmesinden tutun, gs içinde cemaatçilik yaptığı, olan bitene göz yumduğu gibi bir sürü konu konuşulup duracaktır. ben çok üzgünüm, büyük bir futbolcu gidip yerine el kaldırıp indirengillerden bir adet milletvekili geldiği için.