bugün

emekli olan bir paşanın 600 000 tl ikramiye alması

gerçekten oha denilesi, bir paşanın emekli ikramiyesinin uçuk rakamıdır.

hele ki bizdeki kadar bol general cenneti olan bi diyarda ekonomi neden iyiye gitmiyorun temel nedenleri olarak gösterilebilecek askeriyedeki ekonomik planlamanın gözden geçirilmesi şart'a varana kadar bir çok mevzuya bağlanabilir olay.

şimdi tabi ki birileri çıkacak ve diyecek ki vatan millet için ömrünü verdi, vay canla başla mücadele etti.afedersin ama kurtuluş savaşından bu yana hangi general var canla başla mücadele eden? elbet tek tük vardır genelleme yapmayayım ama bu saçma önermelerinizi sunduktan sonra lütfen sifonu çekin.adamları özellikle de haketmeyen bir güruhu resmen paraya boğuyoruz ve bu paraların bir çoğu peygamber ocağından kerhane ocağına dönüşüm projesinde kullanılıyor elhamdulillah.zaten şu mevzuda bi anlaşsak her naneyi hallederiz gibime geliyor.

az gözlerimizi açalım da şu ülkenin kanayan yaralarının asıl merkezi olan askeriyeyi yeniden modern olması gereken seviyeye getirelim.

paşaların başörtülü cumhurbaşkanı eşinden kaçtığı, başbakan geldiğinde ayağa kalmayanları, darbe planlarıyla uğraşanları, uyuşturucu kuryeliği yapanları vb. say say bitmiyor değil mi, elinize gözünüze dursun hala anlamıyorsanız.

sonuç olarak, birilerinin çok ama çok canını sıkacak modernizasyon devam edecek ve engel olunamayacaktır, ilerde hem buna karşı hem de demokrasiyi destekleyenler bu mutluluğu ve refahı paylaşacaktır.işin ilginci de karşı çıkanların da nemalanması.neyse.