bugün

ramazan pidesi kuyruğunda seks teklifi almak

evet efendim...

bugün azimübarek 2011 ramazanın ilk günü. tayyip erdoğan sayesinde doyasıya yaşayabildiğimiz bu güzel ayın keyfini çıkarıyoruz biz mütedeyyin, ak partili dindoşlar. sokaklara bakıyorum da kürt ve türk birbirleriyle kol kola girmiş halaylar çekerek iftarı beklerken kardeşçesine yanak yanağa samimi pozlar veriyorlar. yaşasın halkların kardeşliği naraları atarak honki ponki torino şalona bimboş şoriro şarkısını söyleyip gayet keyifli olduklarının altını çiziyorlar.
esnaf eskiden kan ağlarken ak parti sayesinde yüzü gülüyor. dükkanlar dolup dolup taşıyor hamdolsun ak parti ye. şahsen ak parti ye oy verdim keyfim de yerinde çok şükür.

bugün üstümde bir dinsellik var diğer günlerden başka bir şey. mübarek ramazan olduğundan dolayıdır muhtemelen. dün zaten arkadaşlarla buluştuk çaylaktım yazamadım. bir moderatör beni çaylak yaptı ama kestim cezasını. pipi öpme cezası verdim ona yarın da uygulucam iftardan sonra kısfmet. arkadaşlarımla dün buluştuk şimdi ramazan giriyor içemeyiz bir ay diye lingo lingo götürdük şerefsizim kola turkaları. oruçluyuz ya anca iftarda içebiliyoruz. neyse pideci rahmet abi, kapıcı sinan, terzi naşit hep beraberdik gerçekten. avcılar firüzköy taraflarında ismini sölemek istemediğim bir mesire yerine gittik. tüm aileler ordaydı keyif çatıyorlardı. ramazana girmeden son mangalını yapıyorduk tüm ak partililer. çocuklar çimenliklerde koşturuyor, plastik toplarıyla oynuyorlar babaları atletleriyle çimenlikte ağaç diplerine uzanmışlardı. çok mutlu oldum çimenliklerde koşturasım geliyordu. en son çocuğun biri top oynarken fırlattı topu da beynim döndü sinirden. kola turkamı devirdi.

+ ötede oyna orospunun feryadı! s.kerim topunuzun evveliyatını! gelirsem sizi tayyibe veririm piçler..!

bağrınmak zorunda kaldım...

hülasa, bugün böyle bir ağırlık var üstümde. ha keza pideci rahmet abiyle kapıcı sinan abide de varmış. kafam bi dindar, dinden kalmayız şerefsizim. aradım söyledim o son rekatı kılmıcaktık abicim ya. anamız sikildi noldu bize ya. yataklardan kalkamıyorum. domaling oldum vallahi dedim de oruçtandır dediler, ben de pek üstünde durmadım. bugün çok sevinçliyim yengemler bizde, yatalak valideciğim onlara yemek hazırladı yeğenim esma'nın örümceğine bindirdim valideciğimi biraz gezdirdim ip bağlayıp çekip çekip, eğlendi kadıncağız.

yakın zamanda geberir zaten kadın tayyib saklasın. çok üzülürüm her ne kadar yatalak falan olsa da kadıncağız beni çok seviyor dizine yatırıp gıdışımı okşuyor ya. anne sevgisi gerçekten bambaşka arkadaşlar gerçekten ya. bugün neyse yengemler küçük esmanurcuk ve ben evde iftarda yalnız olacaktık. ben saat 20.00 sularında evden ayrıldım pide, kola turka almak adına.

müslüman adımlarıyla gidiyordum. tüm kızlar balkonlara çıkmış heyya yuppi boz bizi diye haykırıyordu sanki. adonisli, sandaletli ve yakışıklı suratlı olduğum için harika bir erkek imajı çiziyordum. küçük dinleri ben yaratmıştım sanki yolda yürürken. herkes bakış fırlatıyordu özeniyordu sanki. fırıncı şevket abiniin dükkanına gelip sıraya girdim.

normalde sıraya girmem, basarım parayı alırım dükkanı fırıncılarıyla beraber. neyse girdim kuyruğa böyle bir ağırlık çöktü oruçtan olması muhtemel olan. ağrıdı sırtım falan gerçi hala ağrıyor dua dua üstüne mi geldi arkadaşlar nedir çözemedim. yarın dindariyatriste gider hallederim. bu gece ayrıca pideci rahmet abiyle buluşucaz avcılarda. gelmek isteyen varsa mesaj atsın takılırız kafamıza göre.

töbe bismillah dürtüldüm bi an. bi baktım arkamdaki kalçam mıncıklandı. bi döndüm ki bildiğin hal ve tavırlarından izmirli olduğunu belli eden gayet bekaretsiz bir bayan. mini şortlu, kırmızı öjeli, seksapeliteli, olağan güçle sevişilebilir de töbe ya. baldızın olsa s.kersin o derece.

bi döndüm bakış attım ki gayet yusuf miroğlu gibiydim.

hbbia: ayhh, noluyo be sapık?

kız: şşt, seksiii baba naber yaa?

hbbia: siz kimsiniz hanfendi ne demek istiyosunuz? neden cinsellik içeren hareket yaptınız ki bana kalçamı niye mıncıkladın sayın kaşar bayan?

kız: ay ne seksisin sen öyle. kız seni yerler anacııım, off kaslı kaslı. kalçan gibi şeyin de büyük ve iri ihihih.

hbbia: öyle tabi * ya hanfendi insan olun bakın. oruçlu ağzımla sövdürmeyin yoksa ananızı s.kerim bak. kaşarlığın alemi yok.

kız: ne orucu yaaa hep ak partinin oyunu bunlar ihihi. sen yenisin galiba bu mahallede, orucunu benle açsana ayhh heyecanlandım çok fecisin ya.

bi anda şeyim dimdik oldu böyle resmen gökyüzüne dikildi, sakallarım yani.

kız devam etti; ya seni öteden beri takipliyorum, çok feci bişiymişsin. ben bu mahellenin kaşarıyım ihih, sever erkekler beni. senin de sevmeni isterim sabahlar olmasın aman ihihi.

hbbia: öyle mi kaşar bayan? bakın polise haber veririm memeniz gözüküyo kapatın ayrıca. burda bi sürü müslüman var kahpeliğin alemi yok.

kız: banane ayol, öpsene beni mememden ya hadi aç ağzını kuş geliyo.

öyle mi lan deyip tuttum bunu sıradan çıkardım. yan binanın kapısına götürdüm. tuttum saçından eğdim başını. çıkardım bir soktum ağzına gırtlağına kadar nasıl ama şak şuk şakuk sokup çıkarıyorum. bu konuşamıyor ağzı dolu tabi ııhh ahhh cehhhaapppppp hııhh diye sesler çıkarıyor. baktım boğulacak, öyle hızlı veriyordum ki ağzına nevri dönmüş kaltağın.

acıdım çıkardım ağzından oltu taşı tesbihimi cebime koydum. bu ona çok iyi bir dersti. ben de bilirim çok feci yola getirmeyi ama günah yani amına koyim. ben de bilirim günah olmasa ardı ardına 15 dakika çıkarmadan 3 posta gitmeyi vay efendim patpat vurmayı ama ak partili ve dürüstüz neticede. bize yakışmaz. kız üzgün bir şekilde sırasına geçti ve efendi oldu.

kemalist teyzeler vardı kızın yanına gittiler hemen ve yardım için su getirdiler bana kötü gözlerle baktılar. sakalımı sıvazlayıp oh olsun oruç tutmayanın amına koyim diye bağırdım sırada. ak partili esnaf dükkanlarının kapısına gelip haklısın kardeş sakin ol deyip beni yatıştırdılar. içlerinden biri pidelerimi aldı parasını verdim, giremem ben çünkü o sıraya. para üstünü de esnaf abiye verdim. pideci rahmet abiyi aradık beni eve getirsin diye.

çok stresliyim gelemem tek başıma tansiyonum lip lip ediyor zaten sürekli. aradık neyse geldi kaslı beline elimi doladım ve koluma girdi. damarlı elleriyle belimden kavradı ve maniler söyleyerek eve geldik. eve davet ettim ama gelmedi. biraz sonra da tırnaklı kıymalı pide göndermiş allah razı olsun pideci rahmet abiden. gerçekten çok delikanlı ve yakışıklı bir erkek ya.

allah aşkına soruyorum size laiklik bu mudur ya?
güncel Önemli Başlıklar