bugün

20 yıllık kıdem tazminatının 6 maaş kadar olması

sevgili hükümetimizin çalışanı sikerken fazla zevk alamaması üzerine yeni fantezi arayışlarında bulduğu yeni yasa. bu yasayla daha çok zevk alması için kuvvetle muhtemel çıkacak yeni düzenleme. yasanın özü yani her yıl verileceğine 20 yılda 6 kez verecek tazminatı.

http://ekonomi.haberturk....6-20-yillik-kideme-6-maas

şimdi olacakları söyliyim, şakirt kardeşlerimizin bu umrunda olmayacak olacaksa da bir iki kızgınlık belirten cümle sonra gerisi yok, haberde alt taraflarda yazan 'kadınlara çocuk bakım desteği var' ibaresi tv lerde dillendirilecek yani iyi gibi görünen kısım insanlara sunulacak nasıl ki 12 eylül 2010 referandumunda kadın hakları, çocuk hakları gibi şeyler öne sürülüp yargıyı ele geçirme yasaları olduğu net belli olan maddeler konuşulmadıysa bu da öyle. yani kimsenin işine gelmeyecek kısım saklanacak, muhalefet partileri bunu dillendirince 'darbeciler, statükocular siz susun, benim hükümetim beni sikiyor size ne!' diyecek, bir yasa daha sessiz, derinden kayarak girmiş olacak.
böyle yasalara rağmen 'hamdolsun, ekonomi iyi iyi' demeler devam edecek. türk halkı malum s. kildiğini çocuk doğduktan sonra farkettiği için, isyanlar başlayacak ilerde. yeni hükümet gelecek, devran sürer gider böyle.

şeytan ayrıntıda gizlidir.