bugün

çocuk doğurup anne olunca götü kalkan türk kızı

Tanim: Turk kadinina bok atmak icin anneligi ve haliyle annelerini bile kullanabilecek kadar dusmus zavalli nasipsizlerden cok daha iyilerine layik olan turk kizidir.

--cok fena forum chat tarzi entry girecem spoiler'i--
"Biyikli, koca gotlu, yerden bitme, bok renkli" dediniz; "sizinle paylastigimiz genetik mirasin agzina sicilasi bir cilvesidir, ne yapalim elin rus orospulari bizden guzelse, dunyaya gelmeden once bize sorulacak olsaydi biz de uzun bacak, sari sac mavi goz isterdik" dedik.

"vermez, sevismeyi bilmez, vermez, soguktur, vermez, guzel olmadigi halde nazlanir, vermez, entrikacidir, vermez, verir ama bana vermez" dediniz; kulturumuzun ikiyuzlulugu bizi katatonik ve gergin yapiyor, mutsuz ve urkegiz, ne yapsak yaranamiyoruz size" dedik oturduk.

ama anneligimize laf ederseniz, evlatlarimizi kullandigimizi, egomuza kurban ettigimizi soylerseniz; ne diyelim butun analarin emegi burnunuzdan fitil fitil gelsin, iki dunyada sirtinizin uzerinde odeyin o analarinizin haklarini, allah bin turlu belanizi versin. S.tirin gidin, rusya'ya mi gidiyorsunuz, baltik'a mi cikiyorsunuz, gidin babasini bilmedigi cocugunu babuska'sina emanet edip erkek kovalayan orospulara anne diyin, umutlarini hayallerini pisletmeyin guzelim annelerimizin...
--cok fena forum chat tarzi entry girecem spoiler'i--