bugün

gece yarısı mini şortla bisiklete binen izmir kızı

evet efendim...

bazen küçük düşüyor kalbim karşınızda. kalbimle konuşur kalıbımı basarım sözümün üstüne. bazen küçük düşüyor kalbim dedim ya, işte size anlattıklarımı ispat edemediğimde oluyor bu. beni unuttuğunuz eski sevgiliniz ile karıştırmayın ya da tek gecelik ilişkinizle. asla unutamayacağınız korkulu rüyanız olacağım da kesin. bunu bilin yoksa sigaramı fitil diye g.tünüzden yutturur ucunu da yakarım hee!

ya öyle sıcak ki hava yemin ediyorum camiye gidesim yok. apış aram kokuyo secdeye varınca kuranıma. öyle boğucu sıcak düşünün ki camide imam kımıldamıyo resmen ya. yani böyle şirk koşuyor gibi oldum sümeyye haşa gerçekten ya. dün gece yatsıyı kılmak için hazırlandığım esnada evde yiyecek bir şey kalmadığını görüp iki dakika markete gidip geleyim de öyle kılarım derken farkettim o genç kızı.

ıssız ve tenhaydı sokak. balkona yeni çıkmış, gül desenli seccademi balkona seriyordum. belki komşular görür de namaz kıldığımı egomu okşarlar diye düşünmedim ama. sırf sıcaktan. alnımdan ter süzülüyordu duamı yaparken ben. seccademin üstündeki gülün üstüne damlıyordu..

gül terlemişti allah aşkımdan. gerçekten az tayyip erdoğan değilmişim ya. böyle müböreklik olmaz ya. nasıl da yakışıklı ve nurluyum anlatamam. isterseniz caps koyarım arkadaşlar ama bayan sevgilileriniz aşık olupta sizi terkederse karışmam diyim yani. öyle feci sert haşin gaddar ve yakışıklıyım. ayrıca çokta sert bakıp ay çiçeklerinin başını eğebiliyorum karşılarına geçip.

hülasa, bir ses duydum sokaktan. izmirin dağlarında çiçekler açar, bizim burada kızlar gtünü açar lalalaay diye bir şeydi sanki. vay dindarına neler oluyor lan deyip hemen seccademi toplayıp kalktım ki aşağıda gayet iri göğüslü bir bayan, çekmiş bisikleti benim kapının önüne, kulağında mp3 var, böyle mini şortlu iri göğüslü seksi, sarı şortunun altına bir şey giymemiş ağdalı sütunarme gibi bacaklar, rengarenk gözler 1.80 boy, taş gibi göğüsler üü badiden taşmış böyle. vay anasını buna 8 posta atarım diye düşündüm ki bir anda dindar bir ak partili olduğum aklıma gelip caydım.

beni taciz ediyor kesin bu kahpe. dur ineyim de çok feci belasını veriyim bunun deyip yanına koştum. bir baktım ki aşağı inince bu kızın bizim karşıya yeni tayini çıkıp taşınan albay suratlı astsubayın kızı olduğunu farkettim. sandaletlerimin de o arada kopçası açılmış bağladım kaldırımda yanıan gittim.

hanfendi ne oluyor bu nasıl mp3 çalar ya sesi ta yukarı geliyor.

yaaa, seni böyle falan müzikle çığrından çıkarıp yanıma indirdim. bisiklete biniyorus ne far yaaa. neden rahatsız ediosun beni salak gerzek piçin yobazı seni sakala bak ıyyk. bokumcak.

hanfendi şecerenizin a.ına koyarım bakın lütfen siktir olup gidin sayın hanfendi. burası gayet mütedeyyin insanların yaşadığı ak partiye oy vermeyenlerin çöpünün alınmadığı bina. neden izmir de böyle dimi a.q kahpesi seni pis orospucuk he.

evet biz gayet çağdaş ve laik insanlarız. ben aslında add üyesiyim tamam mı her zaman çağırırlar beni. babam da asssubaaaay naaber? görürsün sen acizemendi suratlı seni. altı ok sokarım hıhı evet biz yaparız.

siz onu da yaparsınız dedim ve bu izmirli olduğu daha balkondan her haliyle belli olan kız ile muhatap olmadan müslüman adımlarıyla evime doğru yürümeye başladım. yolda gördüğüm sıcaktan baygın gözlerle beni izleyen köpeğe sandaletlerimden su içirdim ve yemyeşil bir nur doldu ayak bastığım yerlere, bi ferahlık geldi sanki...

eve geldiğimde yatalak valideciğim yeğenimin örümceğiyle kapıda karşıladı. ne oldu oğul neden asık yüzün a benim badem kaslı adonişim gel bakiim dedi.

sorma anne, sorma dedim ve eğildim örümceğinin yanına ağladım, hiçte utanmadım. bu ülke biz ak partililer sayesinde bu kadar dindoş olmuşken nasıl olur da birkaç kahpe bu tarz göğüslü eylemler yapabilirlerdi? bu kız kimdi ve amacı neydi? neden bu şekilde beni rahatsız ediyordu?

bu sorular sabaha dek aklımı kurcaladı. sabah uyandığımda milupalı kızarmış ekmeklerimi yedikten sonra pideci rahmet abinin yanına uğramak için evden çıktığımda kızın ıssız ağaçlık diplerinde erkeklerle konuştuğunu ve sonra iç çamaşırını toparlayarak çıktığını farkettim.

güldüm, hiçte çekinmedim...
güncel Önemli Başlıklar