bugün

ilişkisi olan birini sevebilen midesiz insan

ne olursa olsun oturduğun yerden ahkam kesmemek gerekir.sevdiği için kimi suçlayabilirsin ki ? belki sevdiğinin haberi bile yok onun kendisini sevdiğinden.kimsenin haberi yok.kendince yaşıyor sevgisini.içinde saklıyor.kimseye ses çıkartmıyor.aynı ortamda bulunsa bile normal davranışlar sergiliyor.yanlış bişey söylememek için hep tutuyo kendini, susuyo.
gerçekten seviyosa zaten onu, mutlu olmasını ister.benimle mutlu olsun der, der ama o başkasıyla olmayı tercih etmişse ( ki haberi yok başkasının onu sevdiğinden) hiçbişey diyemez ki.el ele dolaştıklarını görür, öpüştüklerini, belki de daha fazlasınının muhabbetine şahit olmuştur.işte bu koyar o zaman ona.bi süre sonra alışanı da vardır, başlarım böyle aşkın ızdırabına diyeni de, ne olursa olsun sabırla ona geliceği günü bekleyeni de..
şimdi siz başkasının sevgilinizi sevme ihtimaline katlanamadığınızdan midesiz diyosunuz bu kişilere de kimseye zararı olmadıktan sonra varsın sevsin, zaten şu anda bile senin sevgilini seven kişiler vardır.nerden biliyosun ki onu sevenin yalnızca sen olduğunu? ha bilsen parçalarsın mutlaka o ayrı konu.
velhasıl midesiz olma durumuda olabilir tabi.sevgilinlesin, sevgilini sevenin kim olduğunu biliyosun ve bu kişi ilişkinize zarar vermekten kaçınmıyor.işte o zaman "midesiz" oluyor bu.hakediyor o zaman başına gelicekleri.