bugün

türkiye deki her iki kızdan biri bakire değil

evet efendim...

değerli arkadaşlarim biliyorsunuz ak parti hükümeti olarak mühim zaferler elde ettik, inanılmaz pozisyonlara soktuk sizi. herkes işini gücünü buldu, türk ve kürt sokaklarda kardeşçesine halaylar eşliğinde kutlamalar yaptı ve ben çok neşeliyim. bu tespitim de kimsenin karşı çıkamayacağı bir gerçektir. attığım ak tokadı asla unutturmayacağım sizlere.

ak partimizin 12 haziran 2011 seçimlerinde mükemmel bir zaferle aldığı ve kırk gün 39 gece kutlayacağımız güzel türkiyemizde yaşayan her iki kızdan birinin bakire olmadığı gerçeğidir. giderek çoğalan ahlak dışılık, bekaretsizlik oranı, çok afedersiniz kızlarımızın konuşmalarının sonlarındaki uzatma hareketleri, facebook, msn falan gibi yahudi icadı ahlaksızlıkları kullanma oranı çok yükseldi allah korusun bizi.

yahu öyle kızlar var ki msn de dil çıkaran smiley yolluyorlar bu ne ahlaksızlıktır. bizim alnımız sıcak soğuk demesin secdeden kalkmasın, bunlar gelsin böyle ahlaksızlık yapsın öyle mi canım ciğerim. hasiktir amına koyim ya.

mesela kızlar üniversiteye gidiyor ve üniversite adı altındaki bu laik yapılanmaya ben çok karşıyım. ebeveynler kızlarını bu tip yerlere eğitim adı altında yolluyor din beynime çıkıyor açıkçası. mesela nasıl türkiye'de her iki kişiden biri ak partiliyse, türkiye'Deki her iki kızdan birisi de bakire değil.

bu tespit ben ve 812 dindoş arkadaşımın tespitidir. yaklaşık 9 yıldır üstünde çalıştığımız bu tespitte çok önemli noktalar da var. ama bu noktaları sonradan ekleyeceğim. yani eğer derseniz ki peki bakire olmayanı nasıl anlayacağız onu da siz düşüneceksiniz.
ben size soruyor muyum kim ak partili kim verdi bu oyu diye?

yoksa siz hala o öğrenci evlerinde kızların başı kapalı bir şekilde uslu uslu otorup müge anlı izlediğini mi sanıyorsunuz. çatır çatır sevişiyolar be yemişler sizi. geçen gün gördüm daha alt komşu pis erkekler üç tane kız getirmiş hazır ev boşken fofeynk yapalım diye. ellerinde siyah torba içinde şıkır şıkır ses yapan malzemeler vardı artık neyse onlar bilemem tabi.