bugün

oy kabininde mastürbasyon yapan kız

evet efendim...

yani bu iddiamı haberlere taşıyacak arkadaşlar varsa inanın ünlü oluruz resmen. kameralar gelip çekim yapıp spiker konuşurken arkadan akrabalarımızı arayıp bak televizyona çıktık deriz arkadaşlar. az evvel oy vermeye gidip ak partiye oy verdim tabii ki ama öyle bir olay yaşadım ki tüylerim ürperdi resmen. ya bugünlerde zaten namaz kılamıyorum çok sıcak amına koyim ya terden feci oluyorum, o yüzden allah affettin ama kaza edicem. dinsel problemlerim olduğunu yazmıştım onu en yakın zamanda bir dindariyatriste gidip çözeceğim zaten. dua dua üstüne mi geldi nedir anlamadım. kafam feci bu aralar neyse.

az evvel marşlar eşliğinde ak partili dindoşlar olarak gittiğimiz seçim okulunda yaşadığımız, korku ve endişe dolu gözlerle şoke olarak izlediğimiz olay. inanın bu kadarı olmaz dedirtti bizlere, pes yani. alkol almalarına bir şey demiyoruz, hadi otobüste çok feci s.kişler döndürüyorlar onlara da bir şey demiyoruz, hadi üniversite ayağına batak falan yapıp kızlara batırıp eve atıyorlar, sonra da kızı s.kip atıyorlar onlara da ses çıkarmıyoruz ama kamuya açık bir alanda, hele ki biz vatansever kahraman dindoşların ülkesinde böyle rezillik, kepazeliğe izin veremezdik arkadaşlar.

hülasa, ak partili kardeşlerimizle azz evvel buluştuk ve seçim bürosuna doğru müslüman adımlarıyla marşlar söyleyerek ilerledik. her ak partili gibi sıramı bekledim kimliğimi verdim ve tam o esnada önümüzdeki kız oy kabininin içine girdi.

diğer oy vericek kişilerin hangi partiye oy vereceklerini anlamaya çalışıyordum o esnada. bir tane banu alkan göbekli teyze, ile kemal kılıçdaroğlu suratlı teyze kolkola girmiş, hem dürüst hem temiz kılıçdaroğlu mu böyle bir şarkı söylüyorlardı ve direk anladım. onların yanındaki barbaros fasülyesi suratlı bir kadın da genç osman marşı söylüyordu sanırım hepara verecekti. canım sıkıldı bu tiplerden bu arada önümüzde giren mini etekli, kırmızı ojeli, hal tavır ve yürüyüşünden gayet izmirli olduğunu düşündüğümüz sütyen askısının biri düşük olan kız hala oy kabininden çıkmıyordu.

hemen yanımdaki esmanur'a dönerek; ya esmanurcuğum çıkışta bir şeyler yaparız. bizim bu malları ekerim ben ama bu kız neden çıkmadı orda s.kişler döndürüyor olmasın diye sordum.

esmanur: hıı ne hı anlamadım ne ben ne anlamadıyor seni?

hbbia: ne diyon ya? çıkar şu türbanı ne dediğim anlaşılmıyor.

esmanur: anladım anladım süle habibi.

hbbia: kız diyorum, bayağı oldu çıkmayalı, sevişiyor falan olabilir mi ne yapıyor lan acaba diyorum?

esmanur: bilmem ki oy veriyodur ya.

hbbia: yorumlamana sövmek bile istemiyorum, bu bile fazla gelir.

o esnada trip yaparak tekrar oy kabinine doğru döndüm ki, kabinden böyle ııhhh ohhh ceahahpp diye sesler geliyor hmmmpff diyor sonra da şap şup bir şeyler.

hemen noluyor lan sevişiyor musunuz yoksa diye bağırarak gittim ki çok afedersiniz tüm ak partili arkadaşlarım bir anda kendine gelerek peşimden hıphızlı koşmaya başladılar önlerine bakmadan. birkaç tanesi yere kapaklandı falan diğer arkadaşlarımız kaldırdı neyse ki.

kız alenen mastürbasyonculuk yapıyordu, faltaşı gibi açıldı gözlerim.

hbbia: ayıp lan gahpe gadın, bulamasdın mı bi delikanlı da burda ya töbeler töbesi göğüsleriniz iri ama böyle töbe ya bulurdunuz bence bi erkek.

kız: ya defol git pis yobaz, sakallarına balgam atarım ahlaksız burası özel alan istediiim kadar düşünürüm hıhı düşünürüm evt yane.

hbbia: lan gadın bak beni bozma asabımın tersi boktur bak.

hbbia: oo vermişsiniz oyunuzu lan sayın açık saçık iffetsiz bayan. kime verdiniz ak partiye dimi nolur ak partiye verdim deyin.

kız: üff bi zevk alamadım ya. ne ak partisi pislik yobaz ben izmirli ve cehapeliyim fekat istanbulda yaşıyoruz, ak partiden de nefret ederiz hıhı evet nefret ederiz yanee.

hbbia: lan vajinanı evetlerim. kevaşe pislik suratlı.

yaa imdat diye bağırmaya başladı bu kaltak. tuttum memesinden attık dışarı sonra elime ne geldiyse seçim sandığı, masadaki kalemler, kaşe fırlattım buna. yerde kafasını tekmeledim sandık üstüne sandık fırlattım elimden zor aldılar. sonra alt kattaki polis geldi de anca sakinleştirdi ben ve arkadaşlarımı.

s.kerim böyle ahlaksızlığın tabiyatını ben.

özgür olmak bu değil, laiklik bu değil!