bugün

rüyada tekerlekli sandalyeyle mp sattığını görmek

yani benim de herkes gibi normal rüyalarım olsun isterim aslında. ben de rüyada orangutan görüp kalkınca hatırlayabildiğim kadarıyla evdeki en büyük kadına sormak istiyorum. ben de kalkıp iyi şeyler gördüm hadi hayırlara vesile olsun diyerek sofrada şirinlikler yapmak isterim.

en azından ben de rüyalanayım eva longoria'yı görüp. sabahta anlatayım arkadaşlara ulan o biçim kaydım yengenize. bak bak nerden yengen oluyorsa. türk milletinde vardır bu, bende de var yani. başka bir ırk değilim. hani sanki kötü bir özellikte kötülüyorum o minvalde şeeolmasın yoksa. selam verirsin abi kıyak adamdır, sigara verdi bize de. bir de şu vardır konuyu saptırsam da her ne kadar söylicem. bi topluluk vardır hani ha şu şu bmw li olan tanıtırlar adamı.

yok artık lebraam. şemal, isim önemli değil. bmwli. öyle bi toplum olduk. empoze edilen kişiliklerini sikim böylesinin de. ha ağzıma küfür cuk oturmuyor ama mecburiyetten kasıyorum. komik olsun diye. gerçi komik olmasa da s.kimde değil okunuyor zaten. neyse konuyu çok saptırdım.

akşam çok yemekle alakası var mıdır, yok mudur yoksa vardır da yok mudur bilemedim. hala rüyanın etkisindeyim şizofrenik belirtiler gösteriyorum ondan olabilir. en son ben (bkz: yan pisuvardaki büyük penisli adam) olayında böyle olmuştum.

ulan normal rüya görmez mi insan? yok kaslı erkekler tarafından ırzıma geçilmesi, yok komşu dul teyzeyle sütyen alışverişi için halk pazarına çıkmak oho daha neler mınakko.

bu rüyam da gerçekten korkutucuydu. sizin için komik olabilir ama benim için gayet korkutucu. son zamanlarda down sendromlulara benzetilmem dolayısıyla da, gerçi psikolojik bir şey bu. bir kişi söyledi abi çok spastiklere benziyodun eskiden diye. o bana yani içime yer yapmış, oyuk gibi bir şey lan. (bkz: sevgilinin ailesi tarafından spastik zannedilmek) aha bu konumda da mevcut abisi.

onu da anlattım ben.

devam ediyorum gece yapılmış en büyük orospu çocukluğu geldi başıma. age of empires in ilk sürümünü o da demo oynuyordum. o kayıklardan yaptım direk ama gene başaramadım. ben öyle sarılara saldırırken gelip köyümü yıkmış piçler. onu da sineye çektim. onun etkisiyle uyudum, uyumaz olaydım.

rüyamda bildiğin tekerlekli sandalyeye mahkum, hepsi birbirine benzeyne çocuklardan biriymişim yaşım da 35 miş. üstümde mont üşümiyim diye iş bankasının müdürü vermiş. kadıköy'de o rıhtım tarafındaki iş bankası altında milli piyango satıyormuşum.

ha bir de köseyim. kazı kazan satıp geçimimi sağlıyormuşum tekerlekli sandalyede.

en son ilkokulda hoşlandığım kız büyümüş geçerken kazı kazan ısmarliyim sana diyorum. tabi kekeleyerek popstar serkül gibi. egege egege yaparak buyur diyorum.

kazıyor, kazıyor, kazıyor...

evet hep olduğu gibi bir bok çıkmıyor.

kız yüzüme bakıyor, hala aynısın diyor.

hala neyim lan hala neyim!!!

diye sayıklayarak uyanıyorum. başımda annem, üzülme hbbia diyor...

hüngür hüngür ağlayarak sigara yakıyorum, son dalımı. sigaram ıslanıyor göz yaşlarımdan. böyle kadere darılmaz mıyım diye bülent ersoy taklidi yaparak ağlamaya devam ediyorum...