bugün

ama öldü efendim

ancak adam olanın anlayacağı cümle. "terörist, hain, sen bu ülkenin polisine nasıl taş atarsın"cıların zaten içinde ne bir beyin ne de insanlık namına bir şey bulunmadığı için onları bir kenara koyduk, içlerine bade doldurduk. onlarla işimiz yok.

ama sen ey güzel insan. içinde bir damla insanlık kalmış güzel insan. kendine insanım diyebiliyorsan aç şu videoyu bir daha izle. n'lur. adam diyor ki "polise taş atarsan ölmeyi hak ettin. madem öyle hastasın gelme eylemlere"

metin hoca neye karşı çıkmış? doğduğu büyüdüğü suyunu içtiği derelerin 3-5 kuruşa allahsız kitapsız şerefsiz köpeklere satılmasına karşı çıkmış. insanlığın en temel ihtiyacının yani suyun ticarileştirilmesine karşı çıkmış.

rte'nin suratındaki ifadeye bir daha bak. gülerek "ne yani kurşun mu atalım" derken ifadesine bak. gözlerinde merhamet namına bir şey görebildin mi? ben göremedim. ölenin arkasından bir rahmet oku. böyle olsun istemezdik de. ondan sonra yine ne saçmalarsan saçmala. ama en azından ölmüş bir insana hakkını ver. sanıyor ki metin hocaya üzülenler koruma polisinin duruma üzülmüyor. oysa senden 10 tane toplasak bir tane anadolu insanı etmezsin.

ha bir de yarın yine çıkar nutuk atarsın "filistinde göstericiler taş atıyor, israil onlara mermi ile karşılık veriyor" sen yapınca normal israil yapınca terörist devlet değil mi?

ölmez sağ kalırsak, hapislere düşüp sürünmezsek gerçekten bu iktidarın sonunun nasıl olacağını görmek istiyorum. türkiye tarihinde görülmemiş bir "ya bizdensin ya düşmansın" ve şark kurnazlığı anlayışına şahit olduk son 9 senedir. gerçekten 12 haziran bir dönüm noktası. ya tamam ya devam diyeceğiz.

yazacak çok şey var ama, hababam sınıfındaki ahmet'in de dediği gibi.

"utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürürüm ama, ondan da anlamazsınız ki siz".