bugün

unutma beni

kimin elinin kimin cebinde olduğu belli olmayan dizidir. efendim üşenmeyip dizinin anatomisini çıkartıyorum bakalım kim kimin nesiymiş ; (ortalama yaşlarını da yanlarına yazdım ki tasvire yardımcı olsun diye)

ali(28) :nazlının ilk kocası olarak dizide yer aldı.aslında ilkayı seviyordur.nazlının bebeği kendisinden olmadığını anlayınca onu bırakıp ilkaya döndü.sonra onuda bırakıp tekrar nazlıyla evlendi sonra nazlıyı tekrar boşayıp ilkayla evlendi (hala ilkyla evli)

nazlı(28) :2 kez aliyle evlendi ancak çocuğunun babası selçuk

rauf(45) : nazlının baba bir ağabeyi.gençken nazlının annesine aşıktı ancak babasına kaptırdı .sonra ilkaya aşık oldu .alinin nazlıyla evli olduğu bir zamanda ilkayla evlenme fırsatı buldu.şimdi ise eski eniştesi ve eski karısının yeni kocası olan alinin kız kardeşiyle evli !(anlamadınız değil mi)

asu(20) :alinin kardeşi. raufun şu anki karısı ancak daha önce raufun nazandan olan oğlu , yavuzun eski sevgilisiydi. hatta rauf oğluna bu kızı istemeye bile gitmişti.

yavuz(20) :raufun nazandan oğlu.asu ile aşk yaşadılar sonra asunun yakın arkadaşı tuğçe ile sevgili oldu sonra onla da ayrıldı.

tuğçe(20):yavuzdan ayrılınca , leventle sevgili oldu.

levent(25, ama rahat 30 gösteriyor) :yavuzun has arkadaşı ama ne hikmetse bütün çıktıkları ile çıkmışlığı var .(asu ve tuğçe)

nazan(40) :raufun eski ramazingosu . yavuzun da annesi .ve nerminin de kız kardeşi. eğer nermin kim diyorsanız ?

nermin(50) : nazlının annesi .nazanın ablası .rauf buna gençken aşıktı. ama bu babasıyla evlendi

emine (25): ilkayın has arkadaşı , ilkayın abisi şerife aşıktı , evlendi de ama abisi eski karısı uğruna emineyi terk etti. ancak şu an özlüyor onu

çiğdem (25): ilkay ve şerifin kız kardeşleri. ancak ilkayın kocası olan aliden hamile .

bu karakterler ve ilişkileri sadece ön plana çıkan benim şu an hatırlayabildiğim şeylerdir.bunları yazarken benim bile kafam karıştı . anlayabilen beri gelsin!
güncel Önemli Başlıklar