bugün

cuma namazına gidebiliyorsan atatürk e saygı duy

sadece cuma namazına gidebilmek değil, aynı zamanda özgürce atatürk'e düşmanlığını belli edebiliyorsan, onu sevmediğini söyleyebiliyorsan ve yüzsüzce bu ülkeyi pazarlayanlara oy verebiliyorsan, demokrasi demokrasi diye inleyerek insanların duygularını sömüren insanların izinden gidebiliyorsan, bunlarda atamız sayesindedir. ve evet bunlar için bile saygı duymak zorundasın atamıza!

çünkü sizin gibi şerefsizlerin geleceğini bize yıllar önce söylemiş, uyarmış ve hazırlıklı olmamız için çalışmamızı istemiştir..

evet atatürk olmasaydı, şuanda atatürk düşmanı olan kitle bu kadar özgürce atatürk hakkında atıp tutamazlardı. neden mi? çünkü atatürk faşist ve baskıcı bir lider değildi. şimdi o çok büyük gördüğünüz insan var ya hani.. siz anladınız. atatürk ile kıyaslamaya çalıştığınız insan hani.. işte onun arabasına ' o ha arabalara bak kocaman ' demenin bile suç olduğunu hatırlatırım size.

saygı duyulacak adam var, saygı duyulacak adam var.

atamız saygıyı her kesimden hakeden bir liderdir. ama bazı ergenler, bazı yobaz, gerici akılsızlar bu durumu ömürlerinin sonuna kadar göremeyecekler. bir böcek gibi ezilmeye mahkumsunuz..