bugün

dünya kardeşlik birliği mevlana yüce vakfı

icq kullanılan zamanlarda profilimde yazan bilgilerden dolayı (ufolara inanırım, uzaylılar kesin vardır gibi) bunların üyelerinden birinin çağırması ile 1 sefer toplantılarına katıldığım topluluk.
toplantıdaki yöneticilerden birinin benim için yaptığı tespit aynen şuydu: sen uzaylısın ama bunun şu anda farkında değilsin, dünyadaki görevin bitince yani dünya insanlarının gözünde ölünce yörüngede bekleyen ana gemiye ışınlanıp yeni görevini alacaksın ve tekrar dünyaya bir bebek olarak döneceksin. gemide beni bekleyenleri de söyleyeyim de nasıl önemli bir adam olduğum anlaşılsın. atatürk, fatih sultan mehmet, hz. muhammed, buda, büyük iskender vs.vs. elimede 5-10 sayfalık bir yazı verdiler. bunu okursan normalde 500-600 sene sürecek olan evrimimin 1 gecede tamamlanacağını ve artık galaktik lisanı anlayabileceğimi söylediler.
ama beni ençok şaşırtan olay üyelerin büyük çoğunluğunun toplumun üst kesiminden doktor, avukat vb. kişiler olması. ben yirmili yaşlarımda olayın komedisini anlamıştımda o adamlar hala nasıl bu topluluk için şevkle çalışıyorlardı bir türlü anlayamadım.