bugün

mutlu yazar yoktur

dikkat bu entry kesinlikle eksilenecektir. daha başlangıcında biliyorum içimizde gocunacak insanlar olduğunu.

sözlüğe geldiğim günden beri dikkatimi çeken bir hadise var. pek çok sözlük yazarı "çok kötü anılarım var geçmişten gelen yakamı bırakmayan" "kimsenin bilmediği sorunlarım var" "çok dertliyim aman yarabbi dünyanın en berbat kaderine sahibim" "çok boktan bir işim yolunda gitmeyen ilişkim var" gibi pek çok tribal durumla entry girmekte. istemekte ki duygusal entryleriyle rant yapsın artı oy alsın. eyvallah ben de yazdım duygusal entryler. hatta ağlayarak bile yazdım ama gülerek de bir çok entry yazdım. sadece depresif tavırlı bir yazar olarak anılmak istemem şahsen. ama sırf böyle anılmak için kasan insanlar yok değil. ilk başta farkedemiyorsunuz da sonraları hep aynı nicki gördükçe bir şeylerin planlanmış olduğunu farkediyorsunuz.

bazen sözlükte bu tarz yazıları okudukça aklıma ersin karabulut'un sandık içinde aylar belki de yıllar önce çizdiği bir hadise geliyor. er kişisi ortamdaki kızların dikkatini çekmek için köşede depresif takılır. hatta öyle bir yüz ifadesi vardır ki * bize "hiç kimsenin bilmediği çok büyük dertlerim var" demek istemektedir. ama sonra bir bakar ki rahat davranan ortamın piçi olan herif tüm kızları kapmıştır. boşu boşuna eğlenceyi kaçırdığına yanmaya başlar bu sefer.

velhasıl kelam gerçekten çok kötü durumlarla karşılaşmış olabilirsiniz tabi ama hayat her zaman mutlu olmak için şans verir. devamlı mutsuzluğunuzdan dem vurmanıza hiç gerek yoktur.