kadın ve erkeğin arkadaş olamayacağı gerçeği

olmaz olamaz cünkü zaten bay/bayan konusmalari veya sohbet konulari sinirlidir. hic bir kadin karsi cins arkadasina ahaa suna bak ne seker degilmi? demez, veya cinsel istekler vs. bu konulara giremez. veya kiyafetten söz edemez. indirimmis falanmis filanmis bunlar erkegi bogan konulardir ama kadinlar icin önemlidir. hele bide ayakkabi kiyafetse cinnet gecirir erkek.
aynisi erkek icinde gecerli erkek oturup bir kadinlar futboldan, arabalardan, kadinlardan neler istedigini vs. konusamaz. olmaz bence olamaz.

tamam kadin erkek arkadasligina karsi degilim ama dost seviyesine ulasmadan ya kavga edip trip atip bidaha görüsmezler yada evlenirler. bukadar basit!

arkadaslik ve dostluk kavramini önce ayirt etmeliyiz! dost dedigin her aninda yaninda olandir. dost dediginin omuzuna sümüklerini sürerekten aglayabildigin kisidir. dost dedigin ne konusacagini düsünmeden konustugun insandir. dost dedigin gülmekten yerlerde tepindigin kisidir. dost dedigine aramadigi icin kirilip üzürlmezsin bilirsinki mutlaka arayacaktir veya arkadasta oldugu gibi o beni arasin canim ben niye ariyorum demezsin ve ararsin. dost dedigin önce bütün küfürleri sayip sövdükten 2 dakika sonra tekrar gülebildigindir.
dost dediginin yaninda istedigini yaparsin evin icinde donunla dolasirsin o geliyo diye hazirlik yapmazsin cünkü zaten oda o evin bir ferdi haline gelmistir. ama arkadas farklidir önceden bulusmak icin randevu almalisin bulusursunuz tamam icten muhabbet sohbet olur ama dost aramadan eve gelir ve evde olmadigin icin seni fircalar veya onda zaten evin anahtari olur. senin evinde rahatca hareket etmeli dost gidip dolaptan istedigini alabilmeli. arkadasinla kiyafetlerini degistiremezsin ama dostunla ortak bir bluz alabilirsin. bu liste böyle uzaar gider...