necmettin erbakan

ALLAH RAHMET EYLESiN, MEKANI CENNET OLSUN.
ONU BU HiKMETLi, iLK SÖYLENDiĞiNDE HERKESiN GÜLDÜGÜ AMA ZAMANLA BiRER BiRER GERÇEKLEŞEN VE GERÇEKLEŞECEK OLAN SÖZLERiYLE HATIRLAYACAĞIZ:

--spoiler--
ilmi tespitler ve tarihi gerçekler, insanlığın kurtuluşu için tek çarenin islam dini olduğunu gösteriyor. Tek millet olan ırkçı emperyalizme karşı, iSLAM ÜMMETi BiRLiK OLMALIDIR.

"Müslümanlıkta birlik vardır; Biz değil Türkiyeyi bölmeyi, iSLAM BiRLiĞiNi KURMAKTAN SÖZ EDiYORUZ."

"Fakir-fukarayı düşünmek bir Müslüman olarak vazifemizdir... Bunu temin etmek için de, Adil Düzen gerekir. O itibarla, bir yandan tek bir ümmet olduğumuzu dikkate alarak, iSLAM BiRLiĞi'Ni BiR AN EVVEL KURMAMIZ GEREKTiĞiNi idrak etmemiz lazım."

"MÜSLÜMAN TOPLUMLARIN BATILI TOPLUMLAR KARŞISINDA ÖZGÜR, EŞiT VE BAĞIMSIZ OLABiLMELERi, YER ALTI VE YER ÜSTÜ SERVETLERiNi SÖMÜRÜDEN KORUYUP REFAH VE KALKINMALARINI GERÇEKLEŞTiRMELERi ANCAK iSLAM BiRLiĞi iLE MÜMKÜNDÜR."

"Yeryüzünde yaşamakta bulunan her biri farklı tüm inançlar, kültürler, ırklar, diller, renkler, toplumlar, bireyler bir arada, kimse kimseyi dışlamadan, yok saymadan, asimile etmeye çalışmadan, ötekileştirmeden hakkaniyete riayet ederek yaşamak durumundadırlar;
Bütün bunlar YENiDEN BÜYÜK TÜRKiYE LiDERLiĞiNDE, iSLAM BiRLiĞi TEMELiNDE YENi BiR DÜNYA VE ADiL DÜZEN KURULMASI iLE MÜMKÜNDÜR.
BUGÜNKÜ TÜRKiYE BU MiSYONU HAKKIYLA YERiNE GETiRECEK MADDi VE MANEVi GÜCE, DONANIMA, TARiHi BiRiKiME VE TEMiZ BiR SiCiLE SAHiPTiR."

"Manevi huzur olmadan maddi huzuru bulmak mümkün değildir. Peygamber Efendimiz sadece islam alemi için değil bütün insanlık için bir kurtuluş müjdesidir. ADALETLE YÖNETiLEN BARIŞ VE HUZUR DOLU BiR DÜNYA, ANCAK O'NUN GETiRDiĞi iLAHi PRENSiPLER ÜZERiNE iNŞA EDiLEBiLiR."

"KENDiMiZi KURTARMAK YETMEZ. BiR MÜSLÜMAN OLARAK BÜTÜN iNSANLIĞI KURTARMAKLA MÜKELLEFiZ. HUZUR, BARIŞ, REFAH VE ADALET DOLU BiR SAADET DÜNYASINI KURMAKLA YÜKÜMLÜYÜZ. HAYRA MOTOR ŞERRE FREN OLMALIYIZ. YANLIŞIN YERiNE DOĞRUYU, ÇiRKiNiN YERiNE GÜZELi, KÖTÜNÜN YERiNE iYiYi, SÖMÜRÜNÜN YERiNE ADALETi, KAOSUN YERiNE HUZURU, KAVGANIN YERiNE KARDEŞLiĞi HAKiM KILMAK iÇiN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALIYIZ!"
--spoiler--