elif çakır

star gazetesinde yazmakta olan bir köşe yazarı, aslında yazmak değilde yer kaplamak demek daha doğru olur.
dün itibariyle 'ağladıkça' isimli makalesini okuduğumda kanımı donduran, bu kadarına pes dedirten keşke yazar değilde bir ev hanımı olup o görüşlerini altın gününde komşu kadınlara anlatsaydı dediğimdir.

bir insanın gözünü nasıl bir kin bürümüştür ki kocaları göz altına alınan asker eşlerinin ağlamalarından 'zamanında okullara alınmayan başörtülü kızlarımız ağlıyodu biraz da siz ağlayın' mantığını çıkarabilsin. yargı sürecinde olan ve daha suçları sabit görülmediği halde, suç ispatlanana kadar yargı önünde herkes suçsuzdur prensibini unutup, göz altındaki askerlerin eşlerine hitaben 'darbeye kalkışmasaydı kocalarınız' gibi bir peşin hüküm ve sokak ağzıyla konuşabilsin.

'oh olsun demek için değil söylediklerim' diyorsunuz ama ne kadar belli oluyor kininiz ve bu cümleyle sadece kendi okurunuzun gözünü boyayabileceğinizi unutmayın.
merak etmeyin elif hanım 2011 de büyük ihtimalle tek parti olarak partiniz iktidar olacak ama zafer kazanmak, insanlığımızı unutacağımız bizim gibi düşünmeyenler yok olsun, acı çeksin mantığını doğrumamalı...