bugün

level

1997 yılından beridir, yayın hayatını hızlı adımlarla geliştirerek zirveye yerleşmiş başarılı pc ve konsol oyunları dergisi.
yıllar yılı, birçok defa eleştiriye maruz kalmış olmasına karşın; kendine has üslubu, ilkeli yayın felsefesi, canayakın yazarları, (bazen taraflı olsa da) olabildiğince tarafsız oyun incelemeleri yayınlayan başarılı dergi.

vogel yayıncılık bünyesinde basılmak ve dağıtılmaktadır.
yazı işleri müdürü; sinan akkol dur.

transferleri ile olay dergidir. pc gamer dergisinden transfer ettikleri, tuğbek ölek ve serpil ulutürk, pro gamer dergisinden fırat akyıldız dan sonra; en büyük rakiplari olarak görülen cd oyun dergisinin baş editörü, çılgın metalci yazar; göktuğ yüksel i aralarına katmışlardır.
ayrıca; tuğbek ölek ve serpil ulutürk, geçtiğimiz aylarda; bu uzun birlikteliklerini, mutlu sonla noktalayarak dünyaevine girmişlerdir * *...

ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim; ekim ayında, dergiyle birlikte verdikleri dvd nin sorunlu çıkması ile önce deliye döndüğüm, daha sonra; kendilerine, bu sorunu bildiren bir mail attığımın hemen 1 hafta sonrasında, yepyeni, cillop gibi dvd yi, evime yollamaları ile; hayranlık katsayımı tavan yaptıran bir dergidir. bu özelliklerini suistimal eden birçok kişiye bakmaksızın, yeni dvd göndermeleri büyük bir incelik olarak görülebilir.