komünizmle kandırılmış türkler

evet kandırılmışlar, hem de 1950 lerden hatta daha da öncesinden beri. türkler için en büyük tehlike komünizmdir diye kandırılmışlar. komünistlerden nefret etmeleri telkin edilmiş türklere her zaman. komünistlerin en kötü işkencelere layık oldukları düşündürülmüş. komünistlerin (inanışı ne olursa olsun) ateistlerle beraber cehennemin en alt katına gidecekleri duyurulmuş din adamlarınca. komünistler ülke bütünlüğüne tehdittir, vatanı bölecektir değil mi?

komünist diye suçlanan okumuş yazmış türk gençliği hapishanelerde çürütülürken devlet başkanlarımız ve çevresindekiler iç rahatlığıyla ceplerini doldurmuş, ülkeyi küçük büyük parçalar halinde batılılara peşkeş çekmiş, amerikalı dostlarının sözünden hiç çıkmamışlar. türkler bunları hiç farketmemiş çünkü onların bütün derdi komünistlermiş ve devlet komünizmle savaşta büyük başarılar elde ediyormuş.

sonra gün gelmiş sovyetler yıkılmış, soğuk savaş bitmiş dolayısıyla komünizm amerika için bir tehlike olmaktan çıkmıştır. yeni düşman komünistler değil müslümanlardır. artık komünistlerden değil müslümanlardan nefret etmemiz gerekir ama bu komünistlerden nefret etmemiz kadar kolay olmadı sanırım. ha bu arada komünistler ülkeyi bölemedi ama birkaç çapulcunun gizli devlet desteği ve aleni basın pompolaması ile 10 yılda bölecek gibi görünüyor maalesef.