bugün

fenerbahçe

evvela fanatik bi galatasaraylı olduğumu belirteyim.
fenerbahçe yönetimi ve çoğu zaman taraftarının çoğu hareketi de beni acayip rahatsız eder.
gelgelelim bu gerçekten büyük bir takıma yakışan bir iş olmuş ve içimde sevgi kırıntıları oluşmasına sebep olmuştur.
işte şu:

Lefter vatanına döndü
Türk futbolunun ve Fenerbahçe'nin efsane ismi 85 yaşındaki Lefter Küçükandonyadis'in tedavisine istanbul'da devam edilecek. Doktorundan, 'Ona bebek gibi bakacağız' açıklaması geldi.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yoğun bakıma alınan Lefter'in şuurunun yerine gelmesinin ardından Fenerbahçe Kulübü harekete geçmişti.

Asbaşkan Murat Özaydınlı ve Kulüp Müdürü Serkan Acar, Atina'ya giderek Lefter'i ziyaret etmişti; gerekli işlemlerin ve kontrollerin yapılmasının ardından Lefter, eşi ve kızının da yer aldığı ambulans uçakla istanbul'a getirildi. Efsane futbolcunun tedavisine istanbul Memorial Hastanesi'nde devam edilecek

FENERBAHÇE ATiNA'DAYDI!
Lefter için, Fenerbahçe Kulübü Müdürü Serkan Acar ile Kulüp Asbaşkanı Murat Özaydınlı Atina'ya gitmişti. Yapılan görüşmeler ve doktorların konsültasyonu sonrasında, Lefter'in istanbul'a getirilmesine karar verilmişti.

Acar ile Özaydınlı, Lefter'in şuurunun yerinde, sağlığının da iyi olduğunu belirtmiş ve efsane futbolcunun bir an önce Türkiye'ye dönmek istediğini kaydetmişlerdi.

Lefter'in sağlık durumuna ilişkin soruları yanıtlayan Doktor Andonis Sideris de, ''Hastamızın durumu ağır. Yarın ne getirir bilemiyorum. Sayın Küçükandonyadis, solunum sorunlarıyla hastanemize getirildi. Ufak bir iyileşme kaydedilmiş olmasına rağmen, durumunun iyi olduğunu söyleyemem'' demişti.

alıntı: [http://www.ntvmsnbc.com/id/25162531/]

sadece gurur duydum. böyle olun canımı yiyin.