bugün

114 cesur akademisyen

3-5 kişinin emirlerine itaat eden "cesur" kişilerdir. kendileri ancak böyle mevzularda cesur olabilirler , zira o emir geldimi ertesi gün ordu göreve pankartı açmakta tereddüte dahi düşmezler. satılık düşünce böyle oluyor efendim.

sormayın gitsin , ne büyük cesaret ne büyük azim... içimiz dağlandı duygulandık ağlamaya başladık.
düşünsenize bu gün bir başbakan a yumurtalı , ayakkabılı , fiziksel saldırılı , yada izinsiz şekilde protesto edemiyoruz.

halbuki avrupa da abd de öylemi?
geçen gittim bir güzel giriştim obamaya ağzı yüzü dağıldı adamın, ama korumalar orda omuz omuza vermiş güle güle beni izliyordu. neyse efendim vuruyorum bizim obiş e döve döve yoruldum tabi bana sevecen sevecen ayakkabısını uzatmaz mı? "al bunla vur suratıma daha az yorulursun" demez mi? içim duygulandı demokrasi işte azizim...

sonra gittim şu fransadaki sarkozy yi buldum elimde ayakkabı tam suratına çakıcam durdurdu korumalar... dedim nooluyor? "levye uzattılar al bunla döv daha az yorulursun." dediler. insan görünce şaşırıyor azizim demokrasi işte böyle birşey.
neyse levye ile girişirken ben buna bunun güzel manken sevgilisi geldi aklıma. dedim "çağırın gelsin" hemen çağırdılar tabi. oracıkta taciz ettim. böyle birşey işte medeniyet görüyor insan.

(bkz: çocuklara yönelik solcu zırvaları)