bugün

Esmer tenli, iki yanağında gamze bulunduran saçları sakalları ve bıyıkları gür gözleri küçük erkeklerdir.

(bkz: Kendimi çok iyi anlattım amk)
yakışıksız davranışlarda bulunmayan her erkek yakışıklıdır. ama jude law ve orlando bloom farklı tabi ki.
Bendeniz batuhan.

Tanım: italyan kızlarının sevgilisi

görsel
Ben tipsizim die demiyorum , lakin önemli olan ruh güzelliği.
ibadetle tamamlanmıyorsa cehennemlik erkektir.
çekicidir.
buyrun?
Yurdumuzun Yemekhanesinde bi teyze var, ne zaman kahvaltımı almaya gitsem herkesin içinde bana: "benim yakışıklı oğlum da gelmiş.." diye seslenir.

Yakışıklı başlığını görünce yazayım dedim hani..
Ilgi çekmeyendir.
Yani ne biliyim hareketlerde gizli daha çok bu olay fiziksel değil bence!
görsel
kızlar için.
gamzeli erkektir.

(bkz: öhöm)
zevkler.. renkler..
kime göre neye göre arkadaş dedirtir.
kendimi içine dahil etmediğim kategori.
sempatik belki, tatlı belki, ama yakışıklı değilim. kimse inandıramaz buna beni.
genelde beğeneni-hoşlananı çok olan ama aşık olunanı çok az olan erkek grubu. türk kızları olarak genelde çirkin erkeklere aşık olma eğilimimiz daha fazladır malum.
alo paket servisi konulması gereken taş. arayacaksın 2 sarışın 1 esmer söyleyeceksin 30 dakikada kapına gelecek. Kremalayıp kremalayıp yiyeceksin.
dışı seni içi beni yakar.
Sözlük kızını sikmez.
cebinde para olan erkektir.

ben değilimdir.
kafasının içi boş olduğu sürece, kafasının içi boş olan güzel kızların radarına takılacak olan erkektir. keza henüz yakışıklılığı kafaya takan zeki bi kızla karşılaşmadım.
yakışıklı erkek yoktur, kalın deri cüzdan vardır. ben lafımı söyleyip kaçtım. öptüm by by.
zengin olan erkektir, ya da dizilerde baş rolde olan erkeler ola bilir.
afyonda olmayan bir şey *
sözlükte çok olan şey.
içlerinde olmadığım erkeklerdir.
sözlükte yüzünü göstermeyen tüm erkeklerdir.