bugün

(bkz: gel öpücem)
tüm nesiller sevişiyor
bir de belirtili nesnesiz bozukluğu olmasaymış denen başlık.

(bkz: bütün nesillere saygı duyuyor ve onları seviyoruz)*
sol framedeki sevgi dolu başlıklardan sonra günün sözü olmaya aday olan cümle.
fason soz. ici bos histerik beyanat. bu ulkenin politikacilarindan ne farkiniz var sizin bu sozu soyleyip sonra da inaniyorsaniz? sevgi dedigin sey oyle damdan dusme bisey midir ki her sozluge dahil olani otomatik olarak algilayip aninda sevilenler listene dahil edesin? ne farki var bu sozun, mazot 1 ytl'nin de altina dusecek yalanlarindan, walla findigi 8 ytl yapacam lan palavralarindan, universite sayisini 100'e cikartacamlardan? ne farki var, soyler misin?

sevgi soyle olur; gorursun*, begenirsin*, diyaloga gecersin akabinde seversin, sevilirsin karsiliginda belki. sonradan da deniyor ki yahu bu denyo siyasetciler toplumun hangi katmanindan zuhur ediyorlar, oysam bize hic benzemiyorlar; biz hic oyle miyiz; bakiniz icimiz bir disimiz bin. seviyormus butun nesilleri. sen onu benim kulahima anlat. su sozluge geleli bir haftaya balig bir zaman dilimi gecmis, kalkip da, "abi hosgeldin, ver ellerini opeyim, buyur yatacagin yer burasi; bir istegin dilegin var mi" diye mesaj mi yolladin? komik buldugun bir entryme sukelaladiktan sonra helal abi iyi yardirmissin mi dedin(istisnalar mustesnadir, yerim ben onlari. zm.), ben karanliklar icinde gozyaslarima bogulurken gelip gozyaslarimi mi s... ehem neyse. kisacasi, geciniz mirim geciniz. bos lafa karnimiz tok. ben de diyordum bu cem uzan nasil oluyor da her sehirde partisinin acilislarini yapiyor, hangi akli basinda insan bu adamin partisinde gorev aliyor diye. iste ortada. aha. tevekkeli degil, iste sozluk, turkiye ortalamasi.

hadi bakalim bu entryden sonra ne kadar sevdiginizi test edecem; fason musunuz, harbi misiniz? seviyorsan katlan bakalim sevdiginin kahrina. sizi yalancilar sizi. ulan yillar yili aldatila aldatila zaten follos olmusuz kalkip bir de siz oynamayin duygularimizla. adam gibi diyin ki; tanidigim bazilari var onlari seviyorum, geri kalaniniz sikimde degil. ben de o zaman inanayim samimiyetinize. yok seviyormus da, yok bilmem ne de, vik vik de vik vik.
(bkz: nesil yani)
(bkz: )
(bkz: helal size)
(bkz: helal bize)
(bkz: hepimize)
(bkz: icraat görelim) *