bugün

Yallah işsiz seni.

Endişelenmeyin kankiler. Denizde kum bunda feyk hesap. Kendimden bile şüphe ediyorum bazen. Adam o kadar feykleriyle ele geçirmiş burayı.
Zallın da canına minnet tabi. Hesap başı para mı alıyor nedir.
lan noldu?

mesaj at.
sözlüğün en delikanlı yazarıahahahjahasas, ibnenin önde gidenidir.
gönderdiniz çocuğu aferin size.

geri gelir ama. uludağsız yapamaz. * yan hesabı da olabilir bilemeyeceğim.

t: tez vakitte aktif olmasını istediğim on birinci nesil silik.
Gitmesi iyi oldu. Sözlüğün kalitesi arttı. Böylesi vasatların barınabildiği platformlarda iş görür.
sürekli uğraşıyordunuz. mutlusunuzdur artık herhalde.
sadece; nihahq amk yaa eğleniyorum yhaaa, entirileri giren, sürekli dal daşak foto atan, sözlüğün en gereksiz yazarından kurtulduk.
hayırlı olsun.
gelirse eğer; geldiği an, geldi yine tibb ini ziktiğim diyeceğim. o, sebebini çok iyi biliyor.
Biri gitsin baksin suna lol oynarkn 8 saat tuvaletini tutup oldu mu noldu.
günlerdir sol framede nickini ve tartışmaları göremeyince silindiğinden kuşkulandığım yazar(dı). gerçekten de silik olmuş.
Tamam ya benim oldu mu tamam mi?
Tibini silkeyim.
Bu arada aklima gelmisken tekrar silkeyim. Evet.
Sözlükteki kızlara yolladığı çıplak capsleri kontrolden çıktığı için mi sözlüğü bıraktığı merak edilen yazar. Yalnız gri baksırlı pozuna sağlam kahkaha bastım ahaha.
ya bu da habere melankoliye bağlayıp izinli yazar oluyor. bir siliyor bir nick değiştiriyor. bro kaslarından mahrum etme bizi. buradaki kızlar da arada iyi kötü bir şeyler görmek istiyor. deveci yetersiz kalıyor bu konuda.
deistim len mq.
sporcuyum knk kaslarım var xd

başka hiçbir şey gelmiyor bu adam hakkında aklıma. vasıfsız. bomboş. bir tane doğru dürüst fikir belirtmemiş ki neyiyle ciddiye alalım? böyle anılmak istemezdim doğrusu.
Caylak etmisler mericimi. Sizi bitiricem modlar!!! Yaktim sizi korkun benden.

Saka saka.

Ama yapmayın boyle seyler.
Yaa ağlyacağım ama ya çok seviyordum ben onu ühühühü...
Bana küsen yazar. Yav olm gel trip zamanı değil allah allah.*
edit: ordan okumuyo ki namısssız *
iyi bir yazar, kendisini severim. Yolu acık şansı bol olsun.
öfff yine meriçlik yine meriçlik.

https://m.uludagsozluk.com/e/40238125/

şaka lan şaka tamam.
http://www.uludagsozluk.com/e/40512453/

normalde yazıp dile getirip ilgi açlığını gidermemek gerek ama biz de insanız yani sonuçta..

bir daha milletin paylaşımlarını gidip nikaltlarında ya da başlık açarak boklamaya kalkarsa şu entirimi daha fanfinifinfonlaştıracağım kullanıcı..

yazar diyesim gelmiyor.. kullanıcı diyorum..

pozu da devran çağlar albüm kapağı gibi mübareğin..

ama şimdi hemen yok pazularım, yok vursam yarısı boşa gider maabbetine fln girer neme lazım..

ha birde bitmeyen samimiyim, dürüstüm, duygusalım, ben çok çektim, biz kara ekmek banıyorduk tadında maabbeti var ki sorma gitsin..

hacı çok afedersin, yine de sen en iyisini bilirsin ama allah yakınlarına sabır versin, amin..

edit: aman ha kızma basit bir eleştiri yapıyoruz şurada.. biz de düşündüklerimizi yazmakla mükellefiz iicaabında..

edi tiki: kinami dayıcım selaam.. aah ah nerde o eski günler değil mi..
benim anlamadığım şey şu;

düşüyorsa düşmüştür, düşenleri toplaması gerekmez mi? daha niye kasıyor?

ya da düşmüyorsa belli ki düşmüyordur amk, 80 senedir deniyorsun bir yerde bırakmak gerekmez mi?

aslında hazırlıksız yakalandım, daha uzun yazabilirdim ama arkaaşım daldığı için dalmak zorunda kaldım.

selam artificialhuman...
Noldu lan düşüyo muymuş amk.
Sözlük yakışıklıları başlığına fotoğrafını atmış yazar.

Atabilir tabii ki kendi kararı ama cidden buradan kız düşürecek kadar yoklukta mısın? Ya da buradaki kızlar senin fotoğrafına düşecek kadar yoklukta mı? instagram mı burası aq yok yakışıklıların fotosu yok yazarın eli diğer yazarın saçı kendinize gelin laan. Ben napıyorum diye sorgulasanız sorun kalmayacak ortada.
adam kendi halinde takılıyor işte aq etliye sütlüye karışmadan. bırakın takılsın. siz burayı sözlük sanıyorsunuz heralde.