bugün

asla ve asla cevaplanmaması gerekir. birisi sizi reddettiyse gözden çıkarmış demektir ve bu saatten sonra o iş olmaz artık.
Umut verip yine siktir çeker ehehhe.
Kontrol bunlar hep kontrol. Sen cüzdan kenarinda kal. Kontrol hep bunlar.
Yorgan var üstümde.
31 çekiyorum sağ elimle yatmayı düşünüyoruz bugün mum ışığında.
Sen ne yapıyorsun.
yaşamda, her şeyin geçici olduğunun kanıtlarından biri olabilir.
Reddeden kızın sizi merak ettiğini gösterir.
Katil olay yerine muhakkak döner.
iki şık var birincisi ümit veriyordur.
ikincisi reddetmem seni ne kadar etkiledi?
nasıl olup olmadığımı sana mı sorucam aslanım.
Cok cok soguk yapilmasi gereken mesajdir. Sadece nezaket kurallari cercevesinde cevap verildigi belli edilmeli ve istanbul turkcesi kullanilmalidir.
ulan verdiği sinyale güvenip açılmıştık akabinde red yedik. o günden sonra ilişkimiz ve mesajlaşmalarımız kesilmişti. ara sıra whatsapp'a durum atıyordu durumlara bakarken ona da öylesine bakıyordum. sonra kızla konuşmadığımız için bi kaç ay sonra numarasını falan silmiştim.

bi kaç gün sonra mesaj attı nasılsın diye öyle resmi 2 lafladık okulu bitmiş. sonra haftaiçi buluşalım mı falan dedi. dedim çalışıyorum. bi kaç gün öyle konuştuk bana bi anda neden eskisi gibi bana karşı sevecen değilsin soğuksun dedi. bende uzun zaman konuşmadık ondandır falan dedim. oda sen beni unutmuşsun ama ben seni unutamadım falan dedi. beni silme olur mu dedi. öyle işte.

reddeden belki geri dönebilir ama sizin ona karşı bir hissiniz kalmamıştır özetle zaman herşeyi siliyor.
"Senden sonra baya bi iyileştim" diye cevap verilmesi elzemdir.
Oyun böyük yeğen.

Kanma arkadaşım, kanma.
"boş kalacağıma bari bunu oyuna alayım, daha iyisini bulunca götüne tekmeyi basarım zaten ahahaha" demek istiyordur.

ısınmaya başlayın, oyuna giriyorsunuz.
listedeki isimlerden randıman alamayınca teselli bulabilme umuduyla bir meriçe atılan mesajdır.
dehlenmelidir..

bu kıza inanan erkek olsa olsa irkektir..

geçiniz..
Küfür edilip yollanmalıdır.
“Korbonono morok odon kotol kodor soğokkonlo ve cosordor.”

Belli kız asıl peşinde olduğundan siktiri yemiş elde tuttuğunu varsaydığı erkeğe dönüş yapmış. Anında siktir git mesajıyla uzaklaştırılmalıdır.

Çakala bak sen yürü git bi köşe de ağla şimdi.
Reddetmesinin amacı o anlamda size ilgi duymuyor olmasıdır ama arkadaş olarak bu mesajı atarak sizi sevdiğini üzülmenizi istemediğini belirtir.
"senden sonra baya bi iyilesti sağol" diye cevap verebilirsin.
Bi şansımı yoklayayım demiştir.
katil her zaman cinayet mahalline gelip bakar.
Bencildir. Kesinlikle kendisini düşünüyordur. içini rahatlatmak için veya size kötülük etmek istediği içindir. inanmayın böyle şeylere.
Cinayet mahalline şöyle bir bakmak istemiş.
ya sevdiğinden siktir yemiştir ya yedektesinizdir.