bugün

iç anadolunun meşhur gazozudur. pazarlama yapmayı becerebilselerdi belki dünyaca ünlü olabilecek bir gazozdu eskiden. şimdi ne haldedir bilmiyorum.
fiyatı çok pahalı olan gazoz. en azından markette gördüğüm 6'lısı pahalı gelmişti.
gazozların hasıdır. limon aroması yoktur şükürler olsun.
(bkz: yok artık lebron james)
gazozun dibi dibi.
niğde çevresindeki hangi dinlenme tesisinde durarsak duralım hemen koşa koşa gidip aldığım enfes gazoz. diğer gazozlardan farkı ne bilmiyorum, belki bi farkı da yoktur, belki daha kalitesiz ve tatsızdır ama benim hoşuma gidiyor. bilhassa 1 adet muratti eşliğinde tadına doyum olmuyor.
lezzetli bir gazozdur. Allah herkese içmeyi nasip eylesin.
ikameleri arasında en elle tutulur ve içilir olandır.

kipa larda bulmak pek bir kolay olmakla birlikte tadı şahanedir.
niğde gazozu gazozların şahıdır, fruko onun kulu ve elçisidir.
üsküdardaki marketlerde bulunur, içinde zencefil vardı diye biliyorum.
denizli zafer gazozu'nu aratır ama denizli dışında bulabileceğimizin en iyisidir.
her yerde bulunmayan fakat bulunduğu anda hiç kaçırılmadan içilen en şahane gazozdur.
Sözlüğün arama kısmına, "niğde gazozu" yazacağıma "nide gazozu" yazdığım için bulamadığım ve bir an, "atiye'nin taytı için bile tonlarca başlık açılmış, ama ve lakin niğde gazozu için başlık açılmamış, sikeyim böyle sözlüğü" dememe neden olacak olan gazoz. Allah'tan durumu fark ettim de demedim. ismail abinin bir lafı vardı ya, çay demleyen adam iyidir, diye; aha ben de hiç tereddüt etmeden diyorum: niğde gazozu içen adamdan zarar gelmez, hele bir de iki tane kapıp da birini size uzatan birini görürseniz alın saklayın o adamı. candır.
kolay bulunamayan şahane gazoz.
real marketlerde bolca bulunmaktadır artık bu gazoz.
bimde satılmaktadır , diğer gazozlara göre biraz daha şekerlidir müthiştir.
eskimez, tad kaybetmez.
ankara gazozu yanında sönük kalan gazoz
uludağ gazozuna alışanın içmekte epey zorlandığı gazozdur.
içeriğindeki frambuaz aroması ile black labelın o sert aromasını bastırabilen nadir içeceklerden olan gazoz markası.
zafer gazoz ile ölümüne kapışır.
--spoiler--
iyi bir gazoz sofraların vazgeçilemez konuklarından birisidir. Niğde gazozu da varlıklısından yoksuluna, yaşlısından gencine, patronundan işçisine, öğretmeninden öğrencisine kısaca yediden yetmişe tüm Niğdelilerin
vazgeçemedikleri, damaklarından silinmez tat bırakan bir Niğde klasiğidir.

1960 lı yılların başında ismey Olcay tarafından kurulan, kurucusunun vefatından sonra faliyetlerine kayınbiraderi Asım Abay ve oğlu Selçuk Olcay tarafından devam eden NiĞDE GAZOZU kuruluşunun 52.yılını kutluyor.

NiĞDE GAZOZU bu 52 yıllık süreçte önemli dönüm noktaları yaşıyor. 1980 li yılların başında NiĞDE GAZOZU nun sahipleri kısa, orta, uzun vadeli finansal ve teknik planlar hazırlıyorlar. Bu planlama doğrultusunda ilk aşamada 1992 yılında Niğde organize sanayi bölgesinde 5500 m2 alan üzerine bugunkü tesislerini kuruyorlar. 2000 li yıllar ise NiĞDE GAZOZU nun teknolojik olarak atılım yaptığı bir dönem. Bu süreçte yapılan modernizasyon yatırımları ile makine gereklerine ayak uyduran NiĞDE GAZOZU 2003 yılında marka beratı ve TSE belgesi alıyor. Aynı yıl ABD ye ilk ihracatı da gerçekleştiriyorlar. ihracat hamlesi 2006 yılında Azerbaycan ile devam ediyor. NiĞDE GAZOZU kuruluşunun 52.yılında 10.000 şişe / saat lik üretim yapan tam otomatik entegre bir tesisle üretimlerine devam ediyor. NiĞDE GAZOZU ürünlerini Tüm Türkiye genelinde dağıtımlarla sürdürmektedir. Marka, üretici ile tüketici arasında imzalanmış yazılı olmayan bir sözleşmedir. Bir markanın başarılı olabilmesi de tüketicinin beyninde konumlanmasına bağlıdır. işte NiĞDE GAZOZU bunu başarmış ve adeta Niğde ile özdeşleşmiştir. Hemen her Niğde linin NiĞDE GAZOZU ile ilgili bir hatırası vardır. Kimi zaman onun üzerine iddaaya girilmiş, kimi zaman onun için maç yapılmış, hatta kağağı bile değerlendirilerek Türk insanının yaratıcılığı ve zekası birleştirilerek GAZOZ KAPAĞI denilen oyun oyun ortaya konmuştur. Yazlık sinema dönemlerinin vazgeçilmez içeceği olan NiĞDE GAZOZU, Niğde düğünlerinin, sünnetlerinin, bayramların ve diğer tüm özel günlerin vazgeçilmez tatlarından
biri olmuştur. Bugunde büroda, kahvehanede, parkta, maçta, tenefüste hemen her yerde içilmektedir. NiĞDE GAZOZU nun tüketildiği yerler sadece buralarla sınırlı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Laila da, reina da hatta Bodrum halikarnas disko da da Niğde Gazozu yudumlayabilirsiniz.

Günümüzde ulusal ve yerel birçok gazoz markası bulunmasına karşın, suyundan mıdır yoksa aromasından mıdır bilinmez NiĞDE GAZOZU nun tadı hepsinden farklıdır. NiĞDE GAZOZU nun frambuazlı tadı ve başarısı sadece formulunden değil, uzun yıllar boyunca sağlanan deneyimlerden kaynaklanıyor. Ayrıca doğal kaynak suyu kullanılması, şeker yerine yapay tatlandırıcıların kullanılmamamsı da formulun sihirini tamamlıyor. Yaşam biçimindeki değişikliklere ve alkolsüz içecek sektöründeki baş döndürücü çeşitliliğe karşın, NiĞDE GAZOZU doyumsuz dadı ile Niğde de değil yurdumuzun birçok köşesinde hem sağlık hem de keyif veren bir içecek olarak yaşamaya devam ediyor.
--spoiler--
bir zafer gazoz değildir.
aşırı şekerli gazoz.

niğdeli bakkalın ısrarı ile alıp içtiğim önce hoşuma giden sonrada beğenmediğim gazoz. sprite gibisi yok usta maalesef böyle.
şu an tükettiğim içecek. uludağ gazoz'dan daha lezzetli geliyor bana.
Hiç sevmediğim bir türlü de sevemeyeceğim gazozdur.Bu gazozu nuri alço açmaya bile yeltenmez.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar