bugün

pepsiyle rezil olmuş aktör ne işin var senin pepsiyle uçurumdan filan atlıyorsun.umarım maddi açıdan buna değmiştir. Seda sayandan sonraki yüzü pepsinin. Hedef kitle belli aslında.coca cola içmeyenler.
ytü matematik mezunu olması nazarımda kendisine extra bonus vermiştir.iyi oyuncudur yakışıklı bir canlıdır.yiğidi öldürüp hakkını vermek lazımdır.sankim bööle mütevazide biridir be yau.recep ivedik recep ivedikken bi havalara girmiş bööle bişeler olmuş firavun gibi takılırken.bu adamcağız bir naif bir sakin bir şirindir.
http://www.youtube.com/watch?v=g3J2pV98R7k&feature=related
bu sahnede inanılmaz bir performans sergileyen insan. evde "niye, niye lan, niye" diye gezmeme sebep olmuştur ayrıca.
yakışıklığının yanında anadolu çocuğu ezgileri taşıyan.yüzyılımızın jönü.oyuncu kişidir.
malesef geçen hafta "sürekli aynı rolleri oynadığınız söyleniyor. buna yorumunuz nedir?" diye soran gazeticiyi "o sizin yorumunuz." diye tersleyen ve başka sorular gelmesine rağmen o soruya takılıp ikide bir aynı muhabbete dönen kişi.

ben de seviyordum bu adamı ama o anda orada olsaydım "yalansa yalan de anasını satayım, ünlü olduğundan beri paso ağır abilik kesmiyor musun bütün dizilerde, filmlerde..?" der, dediğim anda da o kürek gibi elden çıkan tokatı yerdim herhalde.

o değil de, böyle değildi bu adam lan. yıllar yılı, "helal olsun, en azından bozmadı kendini." dedik ama o röportajda mesela, aynı rol mevzusuyla ortamı gerdikten sonra muhabbeti yumuşatmaya çalışmalar, demin ayağının altına alacakmış gibi baktığı muhabirlerle şakalaşmalar, zamanında "kendisini çok beğeniyorum." diye sinyal yapan deniz akkaya'ya "hiç işim olmaz." şeklinde ayar verirken, şimdi ebru destan gibi bir kadınla takılmalar filan..

(bkz: sana yakışmadı)
görsel
boş zamanlarımda açarım dvd kolleksiyonumu karıştırır ve içinden güzel bir film seçerim daha evvel izlediklerimden.
bu hafta sonu gözüme kabadayı takıldı. baya olmuştu izleyeli. konuyu hatırlıyordum ama ayrıntılar için tekrar izlemeye değerdi.

malum filmde kenan imirzalıoğlu, şener şen ve ismail hacıoğlu başrolde. 2007 yapımı filmi izledikçe imirzalıoğlu'nun canlandırdığı devran karakteri tanıdık gelmeye başladı. ulan bu küfürler, jestler , mimikler, sinirlenme hali, herşey o kadar tanıdıktı ki.

lan bu bizim ezel'di.neredeyse ezel'in aynısıydı. meğer kenan ezel karakterinin tohumlarını 2007 yılında bu filmle atmış bihabermişiz.
(bkz: kenan imirzalıoğlu gaymiş/#9317163)
rolünü yaşarcasına oynayan, bu "içsel gerçekçiliği" gözlerinden okunan ve "bakışlarıyla, ses tonuyla, o sahneyi o an için yaşamak" demek olan aktörlük zanaatını çoktan edindiğini beyazcamdan izleyicilere aksettirebilen mükemmel oyuncu.
"göründüğü kareyi seyirlik kılan" bir oyun gücü ve asalet okunan bir yüzü var, bu da onu pekçok aktörden farklı kılıyor, en büyük artısı bu desek yanlış olmaz.
diğeri için:
(bkz: yılmaz güney)
zamanının en iyi mankeni seçilmiş ordan oyunculuğa geçiş yapmış kara yağız tabiri üzerine en çok oturan yakışıklı kişidir.
türkiye!nin tartışmasız, en karizmatik ve en yakışıklı oyuncularının başında geliyor kendisi. bu kadar sevilip beğenilmesinde, sert ve korumacı görüntüsünün yanında, adam gibi adam duruşunun da oldukça payı var elbette.
yakışıklıdır, karizmatiktir, çekicidir, sempatiktir, başarılıdır, yeteneklidir, tatlıdır...

bu daha böyle sürüp gidebilir.
adam gibi adam ama artık takım elbisenin altına yelek giyme hastalığından kurtulması gerekiyor.

vallahi bozuyor billahi bozuyor adamı arkadaş.
karizmatiktir, yeteneklidir ama hepsi o kadar. bu adama yakisikli demek icin salak bir liseli olmak lazim, o yasi da gectik, kusura bakmasin.
son olarak 2010 yapımı "inception" adlı filmde "polat alemdar" isimli karakteri oynamış olan aktör.
öyle diyolla;
http://www.imdb.com/title/tt1375666/

her ihtimale karşı capsimizi de alalım;
görsel
imdb sayfasında mad man (Pearly) ve supernatural'da(Johnny Mills) konuk oyuncu olarak oynadığı da rivayet edilen aktör.
azıcık giyimine özenmeyip dışarı çıksa, türk kızlarının ve herkesin "tinerci" ya da kıro-hanzo muamelesi yapacağına kesin gözüyle baktığım kişi. Adam bildiğin sivri suratlı ve uzun burunlu. Tek artısı aşırı iri olması. Bazı salak kızlar seviyor 150'lik boylarına bakmadan böyle adamları. Neyse hiç tipim değil efenim. Size yakın, benden uzak olsun. Bir de geymiş bu adam. Amaan hiç beğenmiyorum işte. yakışıklı diyenlerin de kafasına tüküreyim.

resme bak aq:

görsel bildiğin apaçi.
amcası vafaat etmiştir.

alıntı
Kenan imirzalıoğlu’nun amcası vefat etti
Kenan imirzalıoğlu'nun büyük amcası, TBMM 12. Dönem CHP Ankara Milletvekili ibrahim imirzalıoğlu, 88 yaşında vefat etti

ibrahim imirzalıoğlu için yarın TBMM'de tören yapılacak. Kocatepe Camisi'nde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından imirzalıoğlu'nun cenazesi, Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

Bala'da 1922'de dünyaya gelen ibrahim imirzalıoğlu, Ankara Hukuk Fakültesini bitirdikten sonra hakimlik ve serbest avukatlık yaptı. imirzalıoğlu, 1961-1965 yılları arasında CHP Ankara Milletvekili olarak parlamentoda görev yaptı.
spora başlarsa, taş adam olacaktır.
ezel in son bölümünde resmen ağlamış , rolü ağlatmış olan aktör.

ağlamış lan resmen!
kaç numara ayakkabı giyiyor diye merak ettiğim adam.zira o cüsseyi kırkbeşten aşağısı kurtarmaz.
ezelde şu anda ağlıyarak benide ağlatan mucize gibi varlık.
Deli yürekten beri takip ettiğim oyuncu, kabadayı yusuf miroğlu'dan ezel'e oyunculuk gelişimi inanılmaz, oyunculuğun zirvesinde; açıkçası deliyürek'i izlerken pek de umutlu değildim.
oyunculuğunun üstüne biraz daha koyabilmesi için yurtdışına açılması gereken yetenekli aktör.aynı zamanda iyi insandır.
Her filmde/dizide aynı karakteri oynuyormuş gibi görünen, sıfatı yüzünden karakter oyunculuğu yapamayan herif.