/
2
sayın başbakanımızın bir sonraki açıklaması ile nihayete kavuşacak karşılaştırmadır arkadaşlar tartışmayın. boşuna zevkinizi dile getirmeyin siz ne bilirsiniz canım hangisinin daha iyi olduğunu her şeyi olduğu gibi bunu da en iyi o bilir pek tabii...
kıllısı gönüllerin, kılsızı dillerin aradıgıdır. *
(bkz: yalansa yalan de)
regl kanı akıtan vajinanın kazanacağı vsdir.
ikisi de çok sevimlidir ikisi de yalanır ve suyu akıtılır vesselam kolay gelsin.
Traş olmuş lakin kıllar henüz baş vermiş vajinanın kazanacağı versus.
Pıtır pıtır o sürtünme sıcaklığını hissetmek lazım.
Kılsız daha hijyenik olur ama kıllıya da hayır diyemem.
kıllının adı, kılsızın tadı nam salmıştır.

(bkz: amı buldun kıllısını arıyon)
Am görse yara bandı yapıştıracakların hunharca sürdürdüğü versus.
Bulduk da kıllısını istiyoruz amk.
Bulduktan sonra affetmeyecek insanlara sorulan gereksiz karşılaşma.
ikiside aynı anda olursa daha iyi olur tabi.
görsel
Kıllı alır. Böyle kılları teker teker yalayacaksın. Uff.
ey sözlük doktorları: kadın üreme organlarının isimlerini ve nerede olduklarını şu cehaletten yanıp tutuşan yazarlara tez zamanda öğretin ve sevaba girin.

ey ne dediğini bilmeyen yazarlar: bu kadar cehalet tahsille mi mümkün oluyor acaba diye kudurtmayın bizi.
yalamak için kılsız tercih edilir direk işleme geçecekseniz kıllı kılsız fark etmez. evet..
Evet, bulmuşlar, sonraki aşamaya geçmişler.
bence kıllı sevende bir sorun olabilir, fakat fark etmez derse bir sıkıntı yoktur.
ulan a.ını buldukta kılsızı kaldi
benim için farketmez aga kıllı kilsiz.
amcıktır kastedilen.

vajinada kıl ne arar amınıa koduğumun ergeni.
Yine azan bir yazar ve açtığı başlık neler dönüyor şu an zihninde aceba. Ama bundan ziyade tercihim süt beyaz kılsız vajinadan yanadır.
tam sol framede bilgi amaçlı başlıkların artması diye başlık açacaktım ki buna denk geldim. Allah belanızı versin. smile.
Kıllı vajinanın soyu tükenmek üzere WWF lütfen çağrımı duy!
vajinayı buldunuz da, kıllı kılsız ayrımı yapıyonuz.
/
2