bugün

şiilerin sünnilerden daha müslüman olduğu sonucuna ulaştırabilecek karar.

edit: şeriatı savunduğum gibi bir algı oluşmasına istinaden edit.

şeriatı uygulanabilir ya da en azından doğru uygulanabilir bir sistem olarak görmem. allah'ın adaletini çıkarlarına alet eden bir grup sözde müslümana canımı, malımı, namusumu göstermelik namaz kılıyor diye emanet etmeyecek kadar akıl sağlığım yerinde.

kuran'da ''adaletle hükmediniz'' sözü üzerine böyle bir beyanda bulundum. bence de tecavüzcüler en ağır cezalarla cezalandırılmalıdır. idam da bunlardan biri olabilir ancak ben idamı kurtuluş gibi gördüğüm için ömür boyu ağır hapis daha makul.

asıl şaşırdığım konu ise, kadınların namus uğruna sarıp sarmalanmasını isteyen, saçının telinden tahrik olan güruhun, bir kadının en mahremi vajinasına, vajinasının dokunulmazlığına, kadının kafasına duyduğu saygıyı göstermemesi.

ama biliyorum ki, ba(ğ)zı sünniler kendilerinin şiilerle kıyaslanmasından rahatsız olmuş. yazık, beyin şart.
Üzüldüğüm haberdir.
Yazık değil mi o Afganların ailesine çoluğuna çocuğuna.

Edit : zaten kadın Fransızmış ya Afgan kardeşlerimize yazık olmuş.
olması gereken işte bu. bak bu ülkede öyle zırt pırt tecavüz taciz oluyor mu, götü yiyor mu kimsenin.
fars ve sii sevicilere orgazm etkisi yapmistir. sanki ehli sunnet tecavuzculere onur madalyasi takilmasi gerektigini soyluyor. aqlarim.
idam gelsin mi ozaman ?

Nasıl olur!!! şeriat dimi o ????

Yobazlaşmayın lütfen!
Sünni islam da gayrimüslim kadına tecavüzün suçu nedir bilemiciim. Ama bu ayrıma düşülmeden bu şerefsizlere cezalarını vermek takdir edilesi bir eylem.
bir şii olarak şahsıma gurur verici bir haberdir. Işte adalet böyle olmalı hak edene hak ettiği ceza verilmeli.
şiilerin islama aykırı uygulamalarından birisidir. bilal'e anlatır gibi izah edeyim:

1- kuran'da ve hadiste tecavüz suçu ile ilgili bir hüküm yoktur.

2- bu durumda meseleye "kıyas" yoluyla bakmak lazım gelir.

3- duruma kıyas ile bakıldığında kuran'da "tecavüz" suçu ile çok uzaktan da olsa alakalı olabilecek tek bir suç görüyoruz: zina.

4- "zina" ile "tecavüz"ün tek benzerliği ortada bir cinsel ilişki olmasıdır.

5- o zaman "cinsel ilişkinin yaşanıp yaşanmadığının tespit yöntemini belirlemek" açısından tecavüz zina ile kıyas edilebilir.

6- zinada taraflardan birinin suçu itiraf etmesi yeterli değildir; ikisinin de itiraf etmesi veya suç tam işlenirken baskın yapan dört erkek şahit bulunması icap eder.

7- dolayısıyla kadının bir erkeğin kendisine tecavüz ettiğini iddia etmesi yeterli değildir. erkeğin de itiraf etmesi veya suç tam işlenirken baskın yapan dört erkek şahit bulunması icap eder.

velhasıl eğer tecavüzcüler itiraf etmezse veya tam olay anında orada bulunan dört erkek şahit yoksa tecavüzü cezalandırmak mümkün değildir şeriate göre.
yeryüzünde bozgunculuk yapmak diye birşey vardır. Adamlar hem kadınlara tecavüz etmiş hemde gasp etmiş bundan daha büyük bozgunculuk var mı? Bu hükmü veren hakimler gerekli incelemeleri yapıp suçun işlendiğine kesin emin oldukları için idam kararı almışlardır. Sorumluluk onlara aittir.
üzücü haberdir.
müslüman müslümanın yanında olmalıdır ne olursa olsun...
üzücü durumdur.
ulan aten fransızmış kadın nolcak ?
sevindiren durumdur, tecavüz edenleri destekleyenlerin de idam edilmesi durumunda mutluluktan kıpırdatacaktır.