bugün

kendisine laminat parke satış mağazası açmış parkeci olmuş yazardır.

soru editi: 90x60x90= kaç m2 eder metresini yediğim...
(#10044737)

entry nick uyumsuzluğunda bir devrim..

(bkz: alın bu salağı burdan)
keşke vize sonuçlarım olsa dediğim rakamlar.
yazılarının sonuna eksi veren ibnedir yazıyor.
yaşı kaç la bunun acaba?
iğrenç bir nick.
efendi bir yazara benziyor, alakasız biri de çıkabilir gerçi, ama henüz bir yamuğunu görmedik.

(bkz: selam)
kate upton'la beraber tarihe gömülmüş olan vücut ölçüleri.*
gece gece canımın fena dondurma çekmesine neden olan yazar.
değerli bir yazardır, ama niki insanı baştan çıkarıyor nedenini çıkaramadım.
(bkz: panpa büyüksün leyn)
arap olmayı ve arapçılığı din zanneden (embesil bile diyemiyorum) yazarımsı.

(bkz: göt yıkamasını bile peygamberin öğrettiği millet/#13594017)
sevdikleriyle beraber güzel bir bayram geçirmesini dilediğim uludağ sözlük yazarı.
http://www.youtube.com/watch?v=CBdtiq5WOVk&feature=related bu gece bu yazara armağanımdır bu eğleceli şaheser...
(bkz: 240)
hediyelik eşya kavramına yeni anlamlar kazandıran yazardır kendileri.
sözlük formatına tamamen uyduğu halde çaylak olmuştur. ilginç.
almak başlıklarıyla gına getirmiş yazardır.birde açtığı başlıkları ortada bırakma huyu vardır ki en kötüsü odur.çaylak olmuş hayırlı olsun.sözlüğe gidip çaylak almak diyorum kendisine.
engin bilgisiyle, kültürüyle, entellektüel kişiliğiye, sözlüğe çok şey katan çaylak olmuş yazar arkadaşımdır. evde çaylaklık günleri pc başında hüzünlü hüzünlü sözlüğe bakıp geçirmektedir. vakti zamanında söylediğim bir kaç tane fake hesap al diye ama inanmadı. mod lara bu kadar güvenme dedim ,adamın ayakları yerden bir anda keserler dedim, oralı bile olmadı. bak şimdi mal mal pc nin ekranına.
o bir le cola hayranı.

(#13833687)
(#13833667)
bilmediği konularda şahsi kompleksleriyle iftiralar atan ziyan yazar.
denk geldiğim bir girdisinde muhammed ile hurafeleri karıştırıp ortaya meze yapan yazarcık . arap sevgisiyle ilgili bişeydi spoiler vermiş arabı 3 nedenden ötürü seviniz ben arabım,cennet arapça,bişey daha vardı da hatırlayamadım şimdi neyse umarım yakın zamanda kendine gelir.
arap dostu yazar.
efendi, kaliteli, bilgili, donanımlı, birikimli, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yazan bir türk insanıdır. beğenerek takip ediyoruz. yahudilerin ülkemize ihanetleri konusunda yazdıklarıyla, aşikar yahudilerin, türkçü maskeli yahudilerin ve kıç yalayıcıların tepkisine maruz kalmıştır.
"boş ver reis, it ürür, kervan yürür" diyoruz kendisine.
arap düşmanı faşistlerin saldırısına maruz kalmakta olan yazar.
yazdığı entryler ile dostunu düşmanı ortaya çıkmış yazardır. dostları selam çakmakta diğerleri sallamamaktadır. kimin kime hizmet ettiği çok bellidir bu dünyada. her kes aynaya baksın görür kendini demektedir.

ben asıl kendini türk * * hissedip te hala yahudi yalakalı yapanlara bir çift lafı vardır. canınız cehenneme.