bugün

kendisine çıkan hapis cezasına şaşırmadığım ancak halkın üzerine konuştuklarına şaşırdığım insan. şimdi kendi iddia ettiği üzere bir bakalım bu adam ne yapmış, jitem'de üst düzey görevli ve yine kendi iddiasına göre kurucuymuş.şimdi varsaydık ki bu adam kurucu; peki jitem görevi süresince ne yapmıştır, güneydoğuda terör örgütü pkk ile savaşmış ve mümkün olduğunca az vatandaşımızın ölmesini sağlamıştır. bugün kendine bu sebeple lanet okuyup cezasının az bile olduğunu düşünenler şehit cenazeleri geldiğinde sevinenler midir diye düşündürür.
jitem'i kurduğunu iddaa eden ve silivri'de hapis cezası alarak hapishaneden ölüsü çıkacak kişi. eğer jitemi var ise ve ya o kurduğunu hala ısrarla söylüyor ise jandarma ve genelkurmay içinde büyük bir bilgi kirliliği var demektir. bir ihtimal ise genelkurmay jitem'den utandığı için açıklamamaktadır.
kurt kocayınca kuzulara maskara olurmuş yada dağlar çakallara kalırmış sözünün yaşamda örneği.
vefat etmiştir.
ekim ayında hesap vermeden göçenler listesindedir.
doğan güreş ve arif doğan birlikte kazanlarda kaynayacaklar inşallah.
http://www.milliyet.com.t...rif-dogan-gundem-1955996/
allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun güzel insan.
Pkknın şehir içi milis yapılanmasının amına koyan kahraman bir Türk subayıdır. Türk vatanı Arif doğan gibi kahramanlar sayesinde ilelebet varolacaktır. Uğurlar ola kutlu reis...
sırlarıyla ölüp gitmiş derin adam.
ruhu şad, toprağı bol olsun.
kurduğu jitem (ben kurdum diyor çünkü) işin bokunu çıkarmış. pkk destekçisi kürt iş adamlarından haraç almış, yeri gelmiş uyuşturucu ticareti yapmıştır. fazla güç her zaman kirletir. evet teröre karşı kontraterör uygulanır ama bunu dangalakça yine kendi karakolunda, taburunda yapmazsın hele hele 3 gün sonra terhis olup gidecek askerin yanında hiç yapmazsın. lakin bunlar o kadar bana kimse dokunamaz haline girdiler ki düşünmeden etmeden böyle işler yaptılar. bu tür yapılanmaları olmayan devlet yoktur lakin bunu usulüyle yapanlara biz batı demokrasisi diyoruz.
17 Ekim 2014 tarihinde, istanbul'da tedavi gördüğü GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nde vefat etmiştir.
Jitemin kurucusu olduğunu söyleyen emekli albay.
Jitemi ben kurdum adlı kitabını okudum söyledikleri mantıklı ve tutarlı geliyor elinde bir çok belge var ve gerek devlet adamlarına gerek yeraltı dünyasının önemli isimlerine göndermelerde bulunuyor.
'doğu, güneydoğu'ya davet etsinler yine giderim, Mehmetçik ölmesin diye giderim. orada gerçekten vatanını, milletini, toprağını bayrağını seven kürt halkı için giderim. Kürt halkı ile pkkyı birbirinden lütfen ayıralım.'

Allah rahmeti ile muamele etsin..