bugün

http://m.uludagsozluk.com/e/36198996/

Şu sözlükte gördüğüm gelmiş geçmiş en iyi entrylerden birini girmiş yazar.
tam bir hellööö yazarı.
nickiyle beni anlatan yazar. karşıma çıkan yazılarını özellikle okuduğum faydalı bir yazar.
(bkz: alkolik oldum adamın dibidir)
sabah sabah beni seri artılara boğan yazar.
entrylerimi ayık kafa ile okuduğunu düşünmek istiyorum.
yüksek ihtimalle;

http://m.uludagsozluk.com/e/36264288/

işbu entrisinden mütevellit,

sekizinci nesil çaylak.

Lütfen doğruları söylemeyelim.

edit: başlık frameden kalkmış.
son donemlerdeki yasantimdan dolayi baskasindan "alkolik oldun" seklinde duyup ulan alkolik olmusum dememdir.
Çaylaklık sebebi: saçmalıyor.
Çaylaklık süresi: 20 gün.

Başka sözüm yok... ne desek boş.
gerçeklerin -ki bu kadar basit olan bir gerçeğin- sindirilmesinde zorluk çekildiğinin resmi olarak çaylak olmuş yazar.

madem yorumu, düşüncesi ve kanıtı hatalı, "kardeş sen yanlış anlamışsın" deyip duruma açıklama getirselerdi daha az ilgi çekerlerdi. böyle kendileri etti kendileri buldu.

aman be canım boş ver sen, biz kimin ne olduğunu biliyoruz.
moderasyona sağlam ayar vermiş ve karşılığında çaylak yapılmış arkadaşımız. nedir bu şimdi? korkutma ve sindirme politikası mı? ortada bir iftira varsa çıkıp açıklama yapsınlar. olay resmen yeni türkiye'nin küçük bir resmi oldu; baş kaldırırsan başın gider.

edit: nick altı sol frame'den kaldırılmış. çok ucuz hareketler bunlar sayın modlar.
Doğru ve dürüst yazan bir yazar arkadaş.
Saçmaladığını pek görmedim fakat doğru söyleyeni gerçekten 9 köyden değil her köyden kovuyorlar sanırım.

Edit: doğru söyleyeni her köyden kovdukları konusunda haklıymışım, hiç bir sorun yokken çaylak yapmışlar. Enteresan.
Anasayfanın sikilmesi nedeniyle açmış olduğum (bkz: 2 mayıs 2017 sözlük anasayfasının sikilmesi) başlığı nedeniyle 'başlık açmayı bilmiyor' denilerek 10 gün çaylak yapılan yazar.

Adamlar bana çaylak atmak için resmen bahane arıyorlar lan. Acaba hanginizin hoşlaştığı kız bana dm attı da bu kadar kin ve nefret içindesiniz? Resmen bana karşı kin var moderasyonda, resmen kişisel bir mesele var. Zall efendi sonra çıkıp ağlıyor 'son zamanlarda moderasyona karşı hater'lar giderek artıyor' diye.

Olm hangi kızdan hoşlanıyorsanız rica edin mesajlarına cevap atmam. Ama elinizdeki yetkiyle EGOnuzu okşayıp, olayı böyle kişiselleştirmeyin. Delikanlılık değil yani 'hadi yetkimi kullanıyorum' demek. Neymiş; başlık açmayı bilmiyormuşum. Siz kod yapmayı biliyor musunuz amk, anasını siktiniz ana sayfanın.
Bucamın değerli kardeşlerindendir. Var olsun...
hepinizden allah razı olsun yazarı.
pek konuşmasak da baya sevdiğim yazardır.

entrylerine denk geldiğimde ayrıca dikkat ederek okuyorum.
seri açık oyda hız sınırını aşmış yazar.
Adamın dibidir. Bucalı kardeşimdir benim...
az önce benim entry'mi beğenmiş. merak edip başlık açan kim diye baktım alkolik. kalabalığın ortasında, bireysel yaşayanlardan sanırım. kendisi de nick'i gibi samimi ise candır.
Müslüman düşmanıysa artık benim kardeşimdir.
Tuğçe kazaz'ı sevse iyi insan aslında.
Eğer bir yazarın Tüm entrylerini beğen diye bi seçenek olsa o seçeneğin adı kesinlikle "alkolik ol" olurdu. O seçeneğe bastıktan sonra da ekrana "alkolik oldum" diye uyarı verirdi. Adam tam bir beğeni canavarı hocam. Bir de şuna değinmeden edemeyeceğim. adamı tipben gömüyorlar burada. Gayet yakışıklı bir kardeşimiz tipben karşılığı bu olmamalı.
Sabah erken kalkmak zorunda kalan üye.
(bkz: seri artılayan melek)
sosyal içiciliktir o. akşamdaaaan akşama içince alkolik olmaz insan. önemli olan ağızla içmek, sağa sola iş olmamaktır.
telefonumun ses çıkışının bozulmasında önemli rol oynayan yazar.
Simdi takip etmeye baslicam cok ovgu var.