bugün

Siyahilerin Protestosu sonrası 4 polisin öldüğü olaylar silsilesi. Keskin nişancı falan denmekte. işler Karışıyor...

http://www.nbcnews.com/ne...e-shootings-black-n605686

http://www.bbc.com/turkce...16/07/160708_dallas_polis
amerikan polisinin zencileri oldurmesi tekrar medyada cikinca, dallas ta protesto icin toplanmis kalabalikta iki sniper in bir duzine polise ates acmasi ve 4 polisi oldurmesi.

http://www.hurriyet.com.t...lise-sok-saldiri-40136077
(bkz: amerika karışacak beyler vaziyet alın)
Bir çeşit protestodur.

Amerika senelerdir böyle. Boş yere polis tarafından öldürülen zencinin haddi hesabı yokken bunun karşılığı verilen cezalar çok hafif.

Aynı durumda, karşılarındaki bir beyaz olsaydı kesinlikle sıkmazlardı emin olun. Siyah olması onu hemen "potansiyel suçlu" durumuna sokuyor.
Önyargı dolular.

Bu siyahi kardeşlerimizi zaten senelerce insan yerine koymayıp eşya muamelesi yaptılar.

Lakin artık bitti. Köle değiller, amerikanın bir parçasılar.

Bu rezil ülkenin bu rezaleti Sürdüymeye veya göz yummaya hakkı yok.

Bazen sesini duyurmak için can acıtman gerekir.
Başka seçimin kalmaz, hani Medeniyet ve adalet illüzyonu bir şeyleri çözmeye yetmez... Tam da bu durum.
Keşke yetse, ama yet-mi-yor!

Bu savaşlarında sonuna kadar haklılar.

(bkz: Hepimiz niggayız hüloooğ)

Ayrıca: Obama in lan o koltuktan.
burada olsa ve hukumetin cikari olsa tatsizlik olarak adlandirilmasi muhtemel olan mevzudur. orada 4 polisin oldurulmesu demek ortaligin anasi bellenecek demek oluyor.

siyahi kardesler haklidir cok uzun yillardir cok buyuk baskilar yediler oldurulduler gene de iyi sabrettiler bizdeki vatan hainleri ugradiklari haksizliklara karsi 40000 insani katletti dusun..
Teksasa dönmüş. .
Obama istifa AMK.
Zenciler öldürülüyor ühühüühü saldırısı.

Abd nin mina koyan suçun kralını işleyen bu adamlar değil sanki. Çetecilik bunlarda mafyacılık bunlarda sonra zenciler öldürülüyor. Abd de Redneckler zenciler birde hispanik ve mestizo piçler olmasa suç diye bir şey kalmaz doğru dürüst.

Bakın italyan veya irlandalı da suç işler ama çoğu bunlar gibi asla vahşileşmez.
5 polis ölmüş. saldırganda intihar etmiş.
http://www.gazetevatan.co...sleri-vurdu-964549-dunya/
saldırganının evinden bomba yapım malzemeleri çıkmıştır.
http://www.haberturk.com/...a-yapim-malzemeleri-cikti
http://www.posta.com.tr/d...oldu.htm?ArticleID=352311
kanlı bir protestodur.
Birleşik Devletler'de düzenlenen saldırıda 5 polis hayatını kaybetti. Saldırı sonrası 2 kişi gözaltına alındı. Polisle çatışmaya giren şüpheli, "Daha fazla kişi ölecek. Her yerde bomba var" dedi.
Sebebini araştırdım yazayım.Son zamanlarda polisler takır takur afro amerikalıları öldürüyormuş ona karşın yapıldı diyorlar.Son 48 saatte de 4 tane afro amerikalı öldürmüş polisler.

http://www.haberler.com/a...iri-3-olu-8592463-haberi/
Texas,louisana gibi çomar eyaletlerinde oç afro-amerikanlar tarafından gerçekleşitirilen üzücü olaylardır.
Ülkemizdeki siyasi felaketlere benzer bir şekilde ağzı yüzü kapalı meçhul kişiler tarafından masum bir protesto gösterisinin bambaşka amaçlar için kullanılması durumu.

Bir Nevi Felaket.
ölen 3 polisi tüm dünyanın konuştuğu olay. ekşi'de bile 8 sayfa entry var. burada her hafta 10 şehit oluyor çoğu zaman başlık bile açılmıyor elin olayını saatlerce konuşuyorlar vay amk.
https://www.youtube.com/watch?v=-23nlUpUte0

Öyle herkese silah verirsen sonra uğraşır durursun konulu film. Olay amerigada geçiyor.
amerikan halkını bir bok sananları da göstermiştir. alayı hrisiyan yobazı orasının buradaki müminlerden bir farkı yok. sen biraz esmer diye kürt ü dışlıyorsun onlar tam kara diye zencileri dışlıyor.
ayrıca trump denen katıksız ırkçı başa geçerse bu sefer orada ayrışma daha da artar. zencileri durduramazsınz.

diren zenci!
Çok saçma değil mi? Salak polisin biri gidiyor bir masum sivili öldürüyor. Sonra salak sivilin biri de gidiyor masum bir polisi öldürüyor. Suçu olmayanın ne günahı vardı da öldürüldü? nefret nefreti doğurur iyilik ancak nefreti örtebilir.
amk bu salak ışid ülkede keskin Nişancılık yapsa efso olur.
görsel
teksas eyaletine bağlı dallas şehrinde bir keskin nişancının 5 polisi öldürdüğü olaydır efenim.

bu teksas eyaleti bireysel silahlanma konusunda trabzon gibidir daha çocuk denilebilecek yaşlardan itibaren insanların eline silah verilir. abd nin en büyük nüfuslu ikinci eyaleti olan teksas siyahilerin yoğun yaşadığı eyaletlerdendir. bunun nedeni ekonomisi tarıma dayalı olan güney eyaletlerine vakti zamanında bolca siyahi köle getirmelerindendir. hatta 150 yıl önce bu güney eyaletleri siyahilerin köleliğini kaldırmak isteyen lincoln'e karşı bağımsızlıklarını bildirip savaş açmış ve neticesinde savaşı kaybedip köleliğin kalkmasına neden olmuşlardır.

kölelik kalkmıştır kalkmasına da köleliği kaldıran abraham lincoln beş gün sonra suikaste uğrayıp ölmüş bu siyahiler insan değildir zihniyeti baki kalmıştır. sorsan bağımsızlık bildirilerinde "bütün insanlar eşittir" diye bir cümle geçer. daha elli yıl öncesine kadar siyahileri üniversitelere almayan, muhammed ali'ye madalyasını nehre attıracak kadar kötü davranan bu ülke "özgürlüğün beşiği" diye anılır. bu olan olaylar da doğal bir tepkidir hiç şüphesiz. belki ölen polisler suçlu değil ama ölen siyahilerin de suçsuz olduğu ortada. bu saçma anlayış devam ettikçe sürecek olan belki de teksas'ın abd'den tamamen ayrılmasıyla son bulacak olaylardır kim bilir.

editus: imla.
(bkz: micah xavier johnson)
Türkiye de kürt ne ise ABD de zenci aynı şeydir. Burda ırkçılık yapıpta ordakine tu kaka demeyin. Irk renk değildir. Bizimkiler dağa çıkıyor onlarda çeteleşip şehirde hayatı zorlaştırıyor.
zenci beyaz ayrımına sadece ten ayrımı diye bakmamak lazım. zencilerin yaşam standartları çok düşük ve geriler. diğerleri de bunlardan kurtulmak istiyor. hatta trump faşisti abd yi bunlardan temizleyip eski gücüne kavuşturacağını söylüyor. tabi müslümanlardan da temizleyeceğini söylüyor.

ayrıca kültürel olaylara salt ten rengi üzerinden bakmak bir sağcı kadar sığ kafalı olmaktır. teni siyah oldukları için değil, toplumu düşük seviyeye çektikleri için istemiyorlar.

ayrıca trump seçilirse esas savaş o zaman başlayacak.
avrupa Birliği'ni dağıtan güç yakında abd'yi de parçalayacak demedi demeyin.

dünya yeniden şekilleniyor. inşallah bu kargaşadan türkiye tek parça olarak çıkar.
Burada kürt neyse amerikada siyah o denmiş. Buna karşı çıkıp dolaylı yoldan kürtlerin vergi ödemediği fatura odemeyip kaçak kullandığı ve Köy basıp çocuk katlettiğini söyleyip siyahların böyle bisey yapmadığı söylenmiş. Komik oysa ki asıl vergi ödemeyen her bi isi yasadışı olan adamlar siyahlar çoğunlukla.

Köy kasaba basıp çocuk bebek demeden katleden kürt görmedim ama bunu yapan pkk'lı gördüm.

Adamın demek istediği burada kürtler nasıl biraz kültürel vb. Her konuda ülkede geri ve pek faydası olmayan insanlar olduğu bu yüzden dışlandığı ve Amerika da da aynı durumun siyahlarda olduğu. Onlarin da sokaklarda çetelere ayrılıp kendi aralarinda dağınık bir sokak dillerinin olduğu. Sokaklarda terör estirdikleri onlarin da yasadışı ve vergi ödemeyen tipler olduklarını söylüyor. Buradaki kürtlerin bi kısmının pkk'yi desteklemesi onlarin da vergi vb. Odememeleri vb. Bunlar benzer konular iste adam bundan bahsediyor. Siyahlarin çoğu orada öyle yaşıyor. Kürtlerin de çoğu burada böyle yaşıyor.

Neyse batsın dünyanız be. Siyasetiniz ayrımınız ülkeler arası sınırlarınız. Yok bu bizden. Bu bizden değil düşünceniz. Zaman kısıtlı zaten. Bir ömür yaşıyorsun. Tadını çıkar. Zaten öleceksin. O bizden mi bu sizden mi gibi şeylerle oyalanma zaman az. Geleceğe faydan olsun olacaksa.