bugün

ancak ve ancak bir galatasaraylı dan beklenendir.
(bkz: avrupa maçlarından sonra sözlükten tiksinmek)
yan hakeme de takılsalardı 5 olurdu.
sağlık olsun..
Rövanş usulü oynanan her maçta atılacak golün altın değerinde olduğunu hesaplayamayan kişilerin düşüncesi. Hakeme takıldıkları gerçektir. Galatasaraylı değilim, gördüğünü söyleyebilecek kadar yürekliyim.
hollandaya 11-0 yenildikleri maçtan sonra san marino teknik direktörü: 'maçın kırılma anı 5-0 iken ofsayttan yediğimiz goldü' açıklamasını yapmıştı.

bu da öyle bir şey olmuş.
açık açık pozisyonlara hiçbir tepki vermeyen yan hakemlerin bok yemesi hakkında yapılan açıklamadır doğrudur.
Bu kadarda düşürmeyin kendinizi dedirtir.
maçı götüyle değil gözüyle izleyenlerin katılacağı düşünce.
hakemle bir maçın ne kadar kolay kazanılabildiğini bilen bir takımın normal davranışıdır.
her golün önemli olduğunu bilmeyenlerin konu başlığıdır.
6s yüzsüzlüğüdür. zira 3'ü farktan saymıyorlar artık. en az 6 yemeleri lazım.
doğrus sözü mevcut mesele için dile getirmektir. zira göz var nizam var.
serefsizlere hitaben mustafa denizli söylüyor; "içimizdeki irlandalılar"
saçmalığın daniskasıdır. rövanş usulü maçlarda 1 golün bile önemini biliyorum evet haklısın. ama sen bu savunmayla, bu futbolla kendi sahanda da 3 yersin be adam. real madrid dün futbol oynama gereği bile duymadı kazanabilmek için. old trafford'taki united - madrid maçında real madrid'in nasıl oynadığını herkes gördü. dünkü maçta real madrid o performansının 10'da 1'ni dahi sahaya koymadı. ne hakemi ne penaltısı. bu maçta takımı sırtlamayacaksa ben sneijder'i niye aldım be adam. drogba bu maçta gol atamayacaksa neden geldi? burak? kaleye şutu yok lan adamın maçta bir tane. futbolcularımızın sahada nasıl korktuklarını, rakipten nasıl çekindiklerini ben ekran başında gördüm, hissettim. bu şekilde kusura bakma hakeme ona buna bahane uyduramazsın. 2000'de de leeds united maçında hakem seni katlettmişti. ama galatasaray o maçta ilk yarı ingilterede 2 gol attı.
göte giren şemsiye açılmaz piskolojisini kabullenmemektir sadece bahanedir.
deplasmanda 2 penaltısı verilmeyen bir takım için oldukça olağan bir sezeniştir. Sanki hakemi eleştirebilmek için tek farklı yenilmek ön koşul???
Takim bundan daha buyukse ezikce bir soylemdir.
(bkz: malaga yı beklerken real madrid i gören abdurrahim)
karşında ki takım real madrid arkadaş. kayserispor'a yenilse hakem, fenerbahçe'ye yenilse hakem, madrid'e yenilse hakem. real madrid lan bu sen 3 atsan 6 atar lan. sen kendi eksiklerine bakma takımına bakma sonra hakem. sen defansına adam alma taraftarın gözünü boyamak için işe yaramayan sneijder midir nedir onu al sonra çemkir hakem diye. hadi lan.
Hakem yüzünden 3 - 0 oldugunu kavramakta zorlanan camislarin anlayamadığı beyan.
(bkz: el haya vel iman)
iki penaltısı verilseydi muhtemelen 3-2 lik bir sonuçla bitecek maç için yapılmış serzeniş. uefa istatistiklerinde galatasaray 11 real 12 şut çekmiş real'in 10 galatasaray'ın 4 şutu kaleyi tutmuş görülüyor. maç hiçte öyle tek taraflı bir maç değildi.
bir bakımdan doğru olan cümledir. çünkü maçta net iki penaltı pozisyonu vardır. fakat maçın hakemi bernabeu'da baskı altında kalmıştır.
verilmeyen 2 penaltı sonrasında faul pozisyonunda kontrolsüz gelen ramos un pozisyonunda faulu real lehine çalması sonrası yenilen 3. gol.
hakem haksız kararlara imza atmasa ne olurdu bilemeyiz tabii ki fakat aynı şeylerin yaşanacağını düşürsek büyük bir ihtimalle(bizim develer penaltı kaçırmasa) 2-2 bitebilme ihtimali olan maçtır. yani hakeme takılmak gerçekten doğrudur. ha eksiklik şuradadır. real gibi takımla oynarken pozisyon harcama lüksünüz yoktur. kim olursanız olun yakaladığınızı atacaksınız ki adınız yürüsün.
realin maçı haketmediğini söylemiyorum sadece ortadaki futbolla 1-0'ı haketmiştir.