bugün

https://youtu.be/nznqA34KBFM
beşiktaşın uefa yolunda en önemli rakibini evinde yenemediği gruptur. ne diyelim hayırlı dördüncülükler.
keşke barcelona grubu gelseydi, en azından çıkamasan bile zor gruptu deme şansın vardı.hemde prestij açısından, barcelona ile oynayacaksın, messi istanbul'a gelecekti.
Real madrid- Juventus- Copenhagen- Galatasaray grubuna baktığımızda kolay grup.
Milli takımın dünya kupası grubu gibidir. Grupta 1 tane bile kek takım yoktur ama grupta 1 tane bile üst düzey takım da yoktur. Grupta her an her şey olabilir. Benim tahminine göre galatasarayımızın 2001'de üst tura çıktığı şampiyonlar ligi grubundaki gibi düşük puanlı grup lideri ve yüksek puanlı grup sonuncu çıkabilir. işte o grup;
http://www.mackolik.com/S...ngs/Default.aspx?sId=5716
dünyanın en kolay grubudur. 4 takımdan hiçbiri şampiyonlar ligi takımı değildir.
Ben yeni transferleriyle beşiktaşın guruptan çıkacağını düşünüyorum.
Şampiyonlar liginin esenyurdu olan gruptur. Lakin Beşiktaş yine bir şekilde beşiktaşlığını yaparak elenmeyi başaracaktır.
Beşiktaşın en iyi ihtimalle 3. Çok büyük ihtimalle de sonuncu olacağı grup.
öyle yada böyle cikacagimiz grup. hadi be kartalım.
Beşiktaş bu grupta sonuncu da olabilir, 1.de. Neticede Benfica son şampiyonlar ligi çeyrek finalisti, dinamo Kiev geçen yıl şampiyonlar ligi'nde son 16'da idi, Napoli ise 2.torba takımı. işin bu tarafına bakarsak bu gruptaki her takımın gücü birbirine yakın ama grupta 1 tane bile 1.sınıf takım yok, aynı milli takımımızın dünya kupası grubu gibi. Eğer Beşiktaş ilk 3 maçta iyi hava yakalarsa grup 1.liğini bile alabilir ama ilk 3 maçta sıkıntı yaşarsa grubun dibine demir atar, benden söylemesi.
Harika grup. Bundan iyi kura zor bulunur. Hele o hayvani grupların arasında çekilecek en harika kura. Gerisi Beşiktaş a kaldı artık. Hedef ilk 2 olmalı. 3. Lük en son ihtimal.
zor grub. bjk 1. de olabilir 4. de.
Çok güzel grup çekti beşiktaş.Bir fenerbahçeli olarak çok sevindim.Güzel oyuncular kattılar takıma.iyi performans ve istek gösterirse herkes 1. bile bitirebilirler.Sonuçta benfica ve napoli eskisi kadar iyi değil.
öyle bir grupki, napoli , benficadan daha avantajlı.ama hiquain gitti belli olmaz.
Uefa kupası görünümlü şampiyonlar ligi grubudur.
En kolay gruptur bjk icin.
beşiktaşın 3.olarak bitireceği gruptur.

not: fenerbahçe.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar