bugün

yine siyasetçiler tarafından yüzümüzün kızartıldığı bir organizasyondur.
iyidir hoştur benim eski rektörümdür akaydın onunla birlikte bu kadar ses getiren festival olmuştur. farklı görüşlü insanların da bu ülkede bir araya gelebileceğini göstermiştir. hoş daha yapılmadan karalama kampnayası altında kalmıştır ama o portakal gibidir sonradan renklenir.
Benim ülkeme dair vizyonum öznel ve kişisel bir vizyondur. Ben herhangi bir politik partinin üyesi değilim ve benim cümlelerim tamamen inançlarımdan kaynaklanır. Bazen doğru bazen yanlış. Ben her zaman bunların doğru olduğuna inanırım ama doğru olmayabilir diyen bir adama nasıl bu tarz bir yaklaşım olabilir şaşkınım ne kadarda kültürlüyüz.
3 saattir aralıkısz çaldıkları pop müzik şarkılarıyla(demet, bengü, mustafa) beynimi si..n festivaldir.
o nasıl bir ses sistemidir tüm antalyayı inletiyor.

o kadar sanat filmlerinin ödül aldığı festivalimizde şarkı seçimlerini yapan sunan organizasyona el sallıyorum.
bu kadar rezil bir organizasyon gördüysem o da dünya basketbol şampiyonasının açılış gecesidir.ebru akel bayan anskiyeti olarak halkı selamlamıştır gece boyunca.kendisinin düştüğü aptal durumları saymaya kalksam burdan köye yol olur.bunca yıldır bu alemin içinde bir insan nasıl olur da böyle rezil ötesi bi sunum gerçekleştirir.engin altan düzyatan için ise şunu söyleyesem kafi olur sanırım;hani olur ya lisede böyle müsamere geceleri..tiyatroydu veda gecesiydi..sanki öyle bi yerde kendisi.ne zaman ağzını açsa aynı sözler..ajda pekkanın palavra palavra palavra şarkısı bile daha az tekrarlara sahiptir herhalde.bir de bu iki güzide insan hiç canlı yayın yapmamış gibi mikrofonların açık olabilitesini düşünmeden fısır fısır konuştular gece boyunca..ne anlattılarsa artık..bi ara gaz veriyolardı birbirlerine.

"nasılız iyi mi?"
"harika gidiyoruz bombayız."
okkalı okkalı sövdüm içimden.
neyse..

telefon bağlantısı vardı bi de hatırladığım.ebru akel'in "hello hello, you'are the best bıdı bıdı.."nidasıyla karşısındaki kişiye laf anlatmaya çalıştığı ki tam bi fiyaskoydu ama gece zaten o kadar berbattı ki bunu şu kadarla özetlemem bile fazla kaldı şimdi.

ödül alan sanatçıların bir kısmı emir kustirisa (ha geceden öğrendiğim bir şey varsa; o da kusturika değil kusturisa diye okunması malum ismin) abilerinin izinden gidip terk eylemişler antalyayı herhalde ki teşrif etmediler sahneye.

ödül alanların bir kısmı da kokteylde fazla kaçırmıştı sanırım alkolü ki "melaba bartu ben.." diye konuşan salınım etkisiyle sahnede pelte gibi devininen zat-ı muhteremin performansına tanık olduk tv başında.küçük bartu biraz daha konuşabilseydi herhalde "içmeye içmeye içmeye geldik!" gibi sözler sarfederdi diye düşünmekten alamadım kendimi a dostlar..

ödül verenlere gelecek olursak, daha doğrusu ödül verene, kadir inanır derim size.70küsur milyonda bir kadir inanır var çünkü.ondan bütün ödülleri o verdi.daha mantıklı bi açıklama bulamadım.
kadir inanır ve saz arkadaşları misali dizildiler kale bardağı gibi sahnenin göbeğne.kolçaklı sandalyeden bozma şeylere yerleştirdiler kaidelerini.ne kadar anlamsız bir düzen.
sonracııma ödül veren sarışın tanrıça hera edasıyla gezinen hostes kızlar vardı bir de.koşarak sahneye gelen aynı hızda gidip diğer plaketi almaya yetişen.kan ter içinde tanrıça heralar.sanırım organizayon bütçesi çok kısıtlıydı onlar için ki bu kızcağızlar-sayıca azlar gece boyunca koşturdular aman kimse plaketsiz kalmasın diye.

sonracıma zaman zaman erkek isimleri anons edildi sahneye gelip ödülünü alsın diye.ama bi baktım kadınsı varlıklar gelip gidiyor.bazı kişilerin daha önemli işleri varmış o gece.Altın portakal abi boru mu diye düşünüyo insan ama sanırım boru ki sette oldukları için bazı ödül alan arkadaşlar katılamamışlar bu geceye.korkuyolar sanırım ödülü almazsak şimdi bulamayız maazallah diye.asistandı neyimdi göndermişler ödülü sağ salim evlerine getirsinler diye.ne bekliyodun ki..senin binbir skandalla içine ettiğin sıçık organizasyonunun oskar ödül töreninin üstüne çıkması mı hadi bilemedin yanından geçmesini mi?yo yo derim sana o zaman ben.
velhasıl sen zaten önem vermiyosan.kötü hatırlansın istiyosan.başardın sevgili sorumlu.
türkler 2 şeyi bilmiyo evet.
birincisi korku filmi yapmak.
2.si organizasyon..
tabi bu türkler..dayısı olan beyaz türkler:)
güncel Önemli Başlıklar