bugün

ırkçı kürt ve ırkçı türk arasındaki farklar

herkes her yerden mal alır. sadece ülkeler için değil şahıslar için de böyledir. altınıza edecek kadar sıkıştığınızı düşünün. ilk bulduğunuz tuvalete kendinizi zor atmaz mısınız? ırkçı bile olsanız tuvalete girmeden dur bakayım buranın sahibi kürt diye sorar mısınız?

devletler de böyle işte amerika'dan mal alır. işin garibi. amerikan desteği ile insanları öldürmek ile amerikan bezi kullanmanın aynı kefeye konması. pkk'yı savunmak adına bu kadar saçmalamanın, küçülmenin ne gereği var?

ırkçı diyorsun, eleştiri getiriyorsun. abdullah çatlı baş tacı edilmiş. yaşasaydı emin ol silivri'de sadece koridor gören bir penceresi olan hücresinde yatıyordu. abdullah öcalan'ın şartlarını iyileştirmek için harcanan milyon dolarlar o'nun için harcanmazdı. kimse o'nun için sokakları yakmazdı.

türk'ün ırkçısı ile kürt'ün ırkçısı arasındaki en büyük fark nedir biliyor musun? türk ırkçıları hala kürtler de türk'tür, hadi gelin birlik olalım türk-kürt kardeştir lay lay lom diye takılırken kürt ırkçıları bebek katillerini savunmaya devam eder. hatta kendini ırkçı olarak görmeyen kürtler bile savunur. pkk'yı eleştirene de faşist der.