bugün

dünya kardeşlik birliği mevlana yüce vakfı

yaklaşık 15 senedir çok yakınım bir insanı kaptırdığım şerefsiz, adi, sömürgeci, vantuz topluluk.
geberesice bülent denen o kadın da sözde 2003 yılında öleceğini * vahiy almış idi.
5 senedir geberecek, hasretle bekliyoruz.

haklarında anlatılacak çok şey var. nerden başlasam.

bir kere mor renge kafayı takmış 60 yaş üstü teyzeler görürseniz %80 bu oluşumdandır. mor renge, kozmik hedelere, yıldızlarla, boyutlarla fena halde kafayı bozmuşlardır. bu teyzeler de bir nevi misyonerdir, otobüste çarşı pazarda zararsız görünüp etraftaki gençleri çekmeye çalışırlar. özellikle kadınları. başlarındaki bülent kokonası da ismine bakmayın bir kadındır.

kadınlar onlara göre özgür birey olmalıdırlar her insan gibi. aile kavramı kesinlikle yanlıştır, sadece boyut atlamak için aşılan bir kademedir aile. aslolan bu allah'ın belası topluluktur, can baş ona verilmelidir. ama birey tek başına ayakta durmalıdır ıvır zıvır. masonlukla benzer yanı çoktur, çünkü bu misyoner teyzelerin hiç biri çulsuz değildir. leopar desenli kürkler, acaip şapkalar değişmeyen moda itemleridir.

bilgi kitabı var bi de, allahlık. başka ne sıfat kullanılır? sözde 4 kitaptan sahih olan ayetler birleştirilmiş ve ortaya çıkarılmış bir kitaptır. devamı geliyor ama, nasıl mı? bülent hanım'a uzaylıların gönderdiği titreşimler vasıtasıyla!
la havle. *