bugün

sopcast

evinde bir bilgisayarı ve kotasız interneti olan herkesin kullanması halinda, d-smart denilen uygulamayı batırmaya yarayacak olan internet şeysi.

efendime söyleyeyim, aydın doğan isimli zat uefa kupası maçlarını almışmış. iyi alsın. şükür ki avrupa kupğası maçlarını izlemek için sopcast 1 numara. sırf cska -fenerbahçe için star tv de dahil olmak üzere 3 tane link vardı dün gece. kayseri erciyesspor - atletico madrid maçı içinse 5 tane link vardı. hoştur 5 tane yedik. ama sktiriboktan bir receiver a 300 ytl verip de "ehehe smart smarti hadi bakalım di smart" demedik.

türk insanı akıllansın diyorum ben. almayın böyle şeyleri ulan! bedavaya izleniyor. derdiniz türkçe spiker mi? çok mu beğeniyorsunuz emre tilev i, gökhan telkenar ı. cüce ilker yasincikler bunlar. açın fransız kanalından izleyin galatasarayın avrupa maçlarınıç. adamlar zaten cimbom a hasta. fenerin maçlarını rus kanalından izleyin. fener golü attı mı adamlar kahroluyor. hem bu zevki yaşayın, hem de "10 kere alex, 100 kere alex, 1000 kere alex" işkencesinden kurtulun.

d-smart mış. skime smart. gelecek burada. sopcast te.