bugün

ilginç hobiler

bilgisayar başında iken tuvalete gitmemek için tuvaletini sıkmak. özellikle de büyük tuvaleti sıkmak bana zevk veriyor. ve evet ben mazoşistim.
yine bilgiayar ile uğraşırken yanında abur cubur yemek, artık elime ne geçerse yiyorum.
hafta sonları saat 10 da uyanmak. bile bile hem de.
fırsat buldukça evde tek başına kalmak, anne ve babayı evden göndermek.
bir de nedendir bilinmez kardeşim şu anda 11 yaşına gelmiş olmasına rağmen hala elini tutmayı severim. seviyorum lan küçücük bir el tutmayı zaafım var çocuk ellerine karşı böyle tutup ellemek ve öpmek geliyor içimden. kardeşimin elini de kendisi 2 yaşına girdiğinden beri tutarım, tabi kendisi sinir olur.
yine evde kardeşimi sinir edip ağlatmak bana inanılmaz zevk veriyor. burada biraz da içimdeki sadistlik çıkıyor ortaya böyle karşılıklı bağrışıp çağrışmalar sonucunda küçük kardeşler el ele göz göze kavga etmek, hatta ayak ayağa dövüşmek birkaç küfür savurduktan sonra sakinlemek ve gülmek. onun yüzüne bakarak güldüğümde sinir oluyor bu da beni mutlu ediyor, nihahahah.
internette ne kadar volvo, scania, mercedes çekici ve tır resimleri varsa hepsine bakmak. ayrıca otobüsler de dahil olmak üzere bütün büyük vasıtaların fiyatlarını internetten araştırmak.
son olarakda bok gibi ekran kartım olduğunu bildiğim için hiçbir zaman en son yılda çıkan bilgisayar oyunlarını oynayamayacağımı blmek ve hoşuma giden oyunların resim ve videolarına internetten bakıp iç geçirmek.